Hemsida : Filtillägg : .vcs Fil

.vcs Fil

Filtyp vCalendar Event File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.VCS alternativnummer

Innehåller information om en händelse eller ett möte, som kan importeras till ett kalender- eller schemaläggningsprogram; sparas i vCalendar-formatet "Electronic Calendaring and Scheduling Exchange" inkluderar händelsedatum och tid och annan information om händelsen.

Mer information

VCS-filer kan importeras och exporteras av flera program, inklusive Microsoft Outlook och Apple Calendar. De stöds också av olika PDA-program, t.ex. Palm Desktop.

OBS! Apple-kalendern var tidigare känd som Apple iCal, men ändrades 2012 med utgåvan av OS X Mountain Lion.

Program som öppnas VCS filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Palm Desktop
Calligra Suite
Linux
Calligra Suite
Evolution
Android
Default Calendar
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016
Apple Calendar
Calligra Suite

Om VCS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vcs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen vCalendar Event File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! En kollega skickade mig ett möte via e-post tillsammans med en .vcs-fil och jag var inte säker på vad det var. Tack så mycket för din fantastiska artikel! Jag tycker att .vcs-filer är ett utmärkt sätt att dela evenemang eller möten via Internet (t.ex. genom att ladda ner dem från en webbsida). Ändå verkar det numera enklare att bara skicka en inbjudan och vara klar med det. Jag kunde ändå importera filen till min kalender normalt och händelsen dök upp som planerad. Jag är bara nyfiken på om dessa filer också kan fungera i iOS-applikationer eller måste jag lägga till dem först på min dator? Tack för den utmärkta förklaringen! Jag ska fråga min kollega hur hon fick tag på filen från början tho.