Hemsida : Filtillägg : .icpr Fil

.icpr Fil

Filtyp IconUtils Project File

Utvecklare Aha-Soft
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.ICPR alternativnummer

Projektfil skapad av IconUtils, ett programpaket som används för att skapa och redigera Windows-ikoner ( .ICO ); sparar redigerad grafik för en ikon, ikonbibliotek, markör eller markörsbibliotek används för att spara ikoner och markörer som kan användas för att utforma utseendet på Windows-miljön.

Mer information

När redigering är klar kan du exportera IconUtils-projekt till ikonfiler, markörfiler ( .CUR , .ANI ), ikon bibliotek filer ( .ICL ) eller markör bibliotek filer ( .CL ) . De kan också exporteras till flera standardbitmap-grafiska format.

OBS! ICPR-filer sparas faktiskt av IconLover, ett program som ingår i programmet IconUtils. Andra Aha-Soft-program kan också spara ICPR-filer, inklusive ArtIcons Pro.

Program som öppnas ICPR filer

Om ICPR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil icpr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen IconUtils Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.