Hemsida : Filtillägg : .vrb Fil

.vrb Fil

Filtyp Veeam Incremental Backup File

Utvecklare Veeam Software
Kategori Backup filer
Format Binary

.VRB alternativnummer

Backup-fil skapad av Veeam Softwares säkerhetskopierings- och återställningsprogram för virtuella maskiner (VM); lagrar inkrementell säkerhetskopieringsdata sedan den ursprungliga fullständiga säkerhetskopian utfördes (och lagrad i en .VBK -fil); kan sparas med flera andra VRB-filer, som innehåller sekvensen av inkrementella säkerhetskopior sedan hela säkerhetskopieringen.

Mer information

En inkrementell säkerhetskopieringspolicy ger effektivare användning av hårddisken eftersom programvaran endast lagrar ändrade data sedan den senaste säkerhetskopian. Detta använder mindre diskutrymme än att utföra en fullständig säkerhetskopiering för varje återställningspunkt för den virtuella maskinen. Om användaren vill återställa från vilken inkrementell backuppunkt som helst, använder programvaran fullständig säkerhetskopiering plus varje inkrementell säkerhetskopieringsfil för att konstruera maskinens tillstånd vid den tiden.

Program som öppnas VRB filer

Om VRB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vrb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Veeam Incremental Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.