Hemsida : Filtillägg : .wbfs Fil

.wbfs Fil

Filtyp Wii Backup File System File

Utvecklare Waninkoko
Kategori Spelfiler
Format Binary

.WBFS alternativnummer

Alternativt Wii-spelskivans bildformat utformat av Wii homebrew-utvecklare; innehåller en bild av ett Wii-spel som kan laddas på en WBFS-partition; brukade lagra Wii-spel på Secure Digital (SD) eller USB-externa enheter som är formaterade med WBFS-format.

Mer information

När WBFS-filer har lagrats på en extern enhet kan de köras på Wii med hjälp av USB Loader, ett program som laddar upp WBFS-skivbilder. Denna process är dock inofficiell och stöds inte av tillverkaren.

WBFS-filer kan vara mycket mindre än ett Wii-spel eftersom de inte lagrar vaddering som finns i Wii-skivbilder.

OBS! Wiithon kan öppna WBFS-filer, samt konvertera dem till .ISO files.

Program som öppnas WBFS filer
Windows
Smart Projects IsoBuster
Wii Backup Manager
WBFS Manager
Wii Unscrambler
Linux
WiiJManager
Wiimms WBFS Tool
Wiithon
Android
Dolphin Emulator for Android

Om WBFS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wbfs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Wii Backup File System File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej författare! Jag läste din artikel om .wbfs filändelsen. Jag hade ingen aning om att de existerade. Tack vare dig kan jag nu känna igen att de innehåller ett Wii-spel som kan spelas på konsolen och emulatorn. Jag tycker att det är bra att du nämnde hur de kan lagras eftersom det var en av mina farhågor. Trots detta har all information hjälpt mig mycket. Att ha information om alla program som kan öppna dem räddade mitt liv. Jag var orolig för att det inte fanns något sätt att öppna dem på min iMac. Det var också till stor hjälp att få veta att vissa av förfarandena inte är officiella, ifall någon inte känner sig bekväm med att göra dem. Tack igen för artikeln, fortsätt att göra dessa.