Hemsida : Filtillägg : .wbmp Fil

.wbmp Fil

Filtyp Wireless Bitmap Image File

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.WBMP alternativnummer

Svartvitt bitmappsformat som används av mobila enheter som mobiltelefoner och handdatorer; kan skickas från en telefon till en annan via SMS-meddelandeprotokollet; liknar en standard bitmapp ( .BMP ) -fil, men stöder endast monokrom (1-bit) bilddata.

Mer information

Eftersom mobiltelefoner har blivit mer avancerade har WBMP-formatet till stor del ersatts av fullfärgsbild och videoformat.

Program som öppnas WBMP filer
Windows
Adobe Photoshop
Newera Graphics Converter Pro
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Fireworks
Linux
Inkscape
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Photoshop
Inkscape
Adobe Fireworks

Om WBMP filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wbmp-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Wireless Bitmap Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän! Det fanns en hel del detaljer som nämns på din webbplats som inte finns med i andra. För att undvika ytterligare förvirring pratar jag om artikeln som behandlar filändelsen .wbmp. Detta är en intressant rasterbildfil eftersom den endast stöder monokroma bilddata, eller "svartvit bitmap". Vilka användningsområden finns det för dessa filer? Jag gissar att sedan telefonerna utvecklades har de här filerna lämnats kvar och används inte längre. Förmodligen blev de mycket populära i början av 2000-talet eller kanske runt 2005? Jag vet inte haha, jag kanske ska göra separata undersökningar om det. Hur som helst finns det inget annat jag kunde ha bett om, allt är mycket komplett. Fortsätt med det goda arbetet, det var lätt att förstå!