Hemsida : Filtillägg : .win Fil

.win Fil

Filtyp 1FoxPro Window Settings

Utvecklare N/A
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är WIN file?

Innehåller FoxPro-fönsterdefinitioner och statuser; används för att säkerhetskopiera fönsterinställningar kan återställas med kommandot RESTORE WINDOW

Program som öppnas WIN filer

Filtyp 2Windows Backup File

Utvecklare Microsoft
Kategori Backup filer
Format N/A

.WIN alternativnummer 2

Backup av en Windows-systemfil; återställer den ursprungliga filen om den är raderad eller blir skadad kan refereras av Windows Restore-programmet under systemåterställningsprocessen.

Program som öppnas WIN filer
Windows
Used by the system as a data recovery file if needed

Om WIN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil win-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, kompis. Tack för att du hjälpte mig att förstå syftet med filändelsen .win genom din artikel. Min vän sa till mig att om jag någonsin behövde hjälp med ett konstigt format skulle jag besöka din webbplats. Han hade inte fel eftersom det finns många detaljer som hjälpte mig när jag arbetade med dem. Den första är hur de hjälper till som säkerhetskopiering för alla Windows systemfiler. Jag har sett många människor som har svårt att försöka återställa sin information efter att filerna blivit skadade. Avsnittet som talar om att det inte finns några program som kan öppna dem utan snarare används av systemet som dataåterställning är lätt att förstå. Fortsätt med det goda arbetet! Jag tyckte det var roligt att läsa det hela.