Hemsida : Filtillägg : .wmdb Fil

.wmdb Fil

Filtyp Windows Media Database File

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

.WMDB alternativnummer

Bibliotek med mediefiler som finns i Microsoft Windows Media Player; innehåller en lista över referenser till ljud- och videofiler som finns i Windows Media Player efter att du har skannat hårddisken för mediefiler. typiskt benämnd "CurrentDatabase _ ###. wmdb."

Mer information

WMDB-filen refereras av Windows Media Player, men är inte avsedd att öppnas manuellt. WMDB-filer används av Windows Media Player 9 och senare.

Program som öppnas WMDB filer
Windows
Microsoft Windows Media Player

Om WMDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wmdb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Windows Media Database File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon, min vän. Jag hoppas att du har en bra dag. Jag läste just din artikel om .wmdb-filtillägget. Det finns många intressanta detaljer som fick mig att vilja arbeta med dem. De databasfiler som jag är van att redigera är mycket mindre komplexa, och det gillar jag inte. Att ha en hänvisning till både ljud- och videofiler inne i hårddiskskanning är intressant. Om det inte är meningen att de ska öppnas manuellt, skulle det inte vara vettigare att ha dem helt dolda för alla användare? Jag är säker på att det vid det här laget finns ett sätt att dölja filer för alla program haha. Tack för att du alltid kommer med inlägg av högsta kvalitet som alltid är korrekta. Fortsätt med det goda arbetet!