Hemsida : Filtillägg : .dpt Fil

.dpt Fil

Filtyp Kingsoft Presentation Template

Utvecklare Kingsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.DPT alternativnummer

En DPT-fil är en bildspelsmall som skapats av Kingsoft Presentation, ett gratisprogram som ingår i Kingsoft WPS Office Suite. Den sparar standardlayout och format för en presentation och används för att skapa presentationer ( .DPS files) med samma formatering.

Mer information

DPT-filen öppnas i Kingsoft WPS Presentation 2016

Presentationsprogrammet levereras med flera DPT-mallar och låter dig ladda ner en stor mängd mer direkt genom ansökan. Mallarna kan användas för skolpresentationer, företagsöversikter, seminarier och andra presentationer som ofta replikeras. DPT-mallar kan också konverteras till andra presentationsfiler som .POT , .POTX , .PPT och .PPTX files.

WPS Office-paketet liknar Microsoft Office-paketet men är tillgängligt gratis. WPS Office erbjuder tre program:

Presentation gör att du kan designa en bild genom att använda teman, välja teckensnitt och färger och infoga bilder, video, ljud, diagram, tabeller, ekvationer och former. Du kan också lägga till övergångar, göra högtalaranteckningar och repetera diabilder för presentation.

Program som öppnas DPT filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Presentation
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om DPT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dpt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kingsoft Presentation Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.