Hemsida : Filtillägg : .xaml Fil

.xaml Fil

Filtyp XAML File

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.XAML alternativnummer

Extensible Application Markup Language-fil som använder Windows Presentation Foundation (WPF) -koden; XAML (uttalad "zammel") är ett beskrivande programmeringsspråk som utvecklats av Microsoft för att skapa användargränssnitt. introducerades under utvecklingsstadierna av Longhorn, som nu är Windows Vista.

Mer information

XAML-filer lagras i ett vanligt textformat och kan ses med en textredigerare. De ses ibland med en ".xoml" -tillägg.

Program som öppnas XAML filer
Windows
Inkscape
Microsoft Visual Studio
Liquid Technologies Liquid XML Studio
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape

Om XAML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xaml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen XAML File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag börjar en programmeringskurs den här terminen och vår professor bad oss att bekanta oss med filtillägget .xaml. Tack för din rapport om det! Jag ser fram emot att börja skapa egna program med dem. Det är trevligt att programvaror som Visual Studio gör det möjligt att öppna denna typ av fil och skapa användargränssnitt. Efter att ha läst ditt inlägg bestämde jag mig för att ladda ner programvaran och prova den själv. Jag försökte skapa dem och använda dem med det program som du föreslog och det var verkligen enkelt. Jag undrar bara hur de kan exporteras om jag vill dela mina gränssnitt med andra. Detta verkar vara ett professionellt format, så jag ska försöka lära mig mer om det för att bli bättre. Tack för all information!