Hemsida : Filtillägg : .xba Fil

.xba Fil

Filtyp OpenOffice.org Basic Module File

Utvecklare Oracle
Kategori Pluginfiler
Format Text

.XBA alternativnummer

Programbibliotek eller makro som används av OpenOffice.org, en produktivitetspaket med öppen källkod; innehåller funktionaliteten för komponenten och skrivs i OpenOffice.org Basic programmeringsspråk; används för att lagra källkoden för programvaran tilläggskomponenter.

Mer information

Ett OpenOffice.org-bibliotek består av XBA-filen och andra konfigurationsfiler som anger innehållet och användargränssnittet för komponenten. XBA-filnamnet motsvarar modulnamnet.

OBS: OpenOffice.org Grundläggande filer som innehåller krypterad och lösenordsskyddad källkod använder .PBA -tillägget.

Program som öppnas XBA filer

Om XBA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xba-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenOffice.org Basic Module File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Min skola slutar stödja Microsoft Office och jag ville prova Apache OpenOffice-sviten. Tack så mycket för din förklaring om .xba filändelsen! En av anledningarna till att jag tvekade att göra ändringen var att jag är så beroende av makron för att utföra mitt dagliga arbete. Jag var inte medveten om att OpenOffice hade ett särskilt filtillägg som gjorde det möjligt att köra makroner! Det är häftigt att gratisprogram som detta har liknande funktioner som hela Microsofts svit. Jag undrar om de kan redigeras för att inkludera egna tilläggskomponenter till programvaran. Jag ska försöka ladda ner programvaran och se allt detta med egna ögon. Tack så mycket för rekommendationen!