Hemsida : Filtillägg : .n3r Fil

.n3r Fil

Filtyp Panasonic Security System Video File

Utvecklare Panasonic
Kategori Video Files
Format N/A

.N3R alternativnummer

En N3R-fil är en video som skapats av ett Panasonic-säkerhetssystem, som innehåller WV-ASM200-, WV-ASE201-, WV-ASE202-, WV-ASE203- och WV-ASE204-versionerna. Den innehåller video inspelad av Panasonic-säkerhetskameror och laddad ner med säkerhetssystemhanteringsprogrammet.

Mer information

Panasonic säkerhetssystem levereras med hanteringsprogram för att styra systemet. Det medföljande programmet heter "Operation Software" och kräver ditt användarnamn och lösenord för att kunna logga in. Programmet låter dig styra tilldelade kameror. Du kan spara bilder i JPEG-format, skriva ut bilder och välja kameravyer.

Du kan också ladda ner video från säkerhetskamerorna med hjälp av programmet "Operationsprogram". Videon sparas i det proprietära N3R-formatet, vilket kan spelas av "ND_Viewer" -programmet som följer med säkerhetssystemet. Med detta verktyg kan du också konvertera N3R-videon till .MP4 videoformatet, som kan spelas upp av en större mängd videospelare.

Program som öppnas N3R filer

Om N3R filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil n3r-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Panasonic Security System Video File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.