Hemsida : Filtillägg : .xla Fil

.xla Fil

Filtyp Excel Add-In File

Utvecklare Microsoft
Kategori Pluginfiler
Format Binary

.XLA alternativnummer

Lägger till moduler, extrafunktioner och andra verktyg till Microsoft Excel; kan ingå i Excel-programvaran, utvecklad av en tredje part eller skapad av användaren.

Mer information

Excel-tilläggsfiler kan skapas en tillägg genom att välja "Add-Ins ..." från Verktyg-menyn i Excel.

Program som öppnas XLA filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft Excel
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om XLA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xla-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Excel Add-In File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. På dagens lektion fick jag några frågor om Excel. För tillfället hade jag inte informationen så jag hittade din artikel om filtillägget .xla. Det finns många filformat inom programmet, det är verkligen fantastiskt! Om någon hade berättat för mig att ett format hade ansvar för att hålla ytterligare kommandon eller funktioner skulle jag inte ha trott på dem. Din information ser trovärdig ut och det är mycket arbete som lagts ner på forskningen. Jag hade inte hört att det fanns tredjepartsutvecklare som kunde göra den här typen av filer. Vilka är några exempel på tillägg som skapats för Excel av andra utvecklare? Det lilla avsnittet med steg-för-steg-beskrivningar är också superhjälpsamt. Tack för att du visar mig hur jag installerar dem. Till nästa gång!