Hemsida : Filtillägg : .xlam Fil

.xlam Fil

Filtyp Excel Open XML Macro-Enabled Add-In

Utvecklare Microsoft
Kategori Pluginfiler
Format Binary

.XLAM alternativnummer

Fil som används av Microsoft Excel, ett program som tillåter användare att skapa och redigera kalkylblad innehåller ett makroaktiverat tillägg, vilket ger extra funktionalitet och verktyg som kan utföra makron.

Mer information

XLAM-filer används för att utöka modulerna som tillhandahålls av Excel. De kan läggas till i Excel 2007 eller senare, eller till tidigare versioner av Excel med Open XML-komponentsupport.

Program som öppnas XLAM filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft Excel
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om XLAM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xlam-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Excel Open XML Macro-Enabled Add-In, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej på er. Sedan jag började en liten kurs om hur man använder Excel har jag fått veta att det finns många format som stöds. Idag läste jag din beskrivning av filändelsen .xlam. En av de aspekter som förvånade mig är att de är makroaktiverade tilläggsprogram. En del av de filer som jag skapar kräver att man arbetar med stora siffror så att ha alla dessa alternativ är toppen. Har du några exempel på vilka ytterligare kommandon eller funktioner som andra användare har lagt till i programmet? Ibland är det bäst att se vad andra skapar för att få lite inspiration själva. Att ha ett program som är öppet för att ta emot tilläggsfunktioner är otroligt. Det skulle vara ännu bättre om tilläggen redan kom installerade. Tack.