Hemsida : Filtillägg : .xll Fil

.xll Fil

Filtyp Excel Add-In File

Utvecklare Microsoft
Kategori Pluginfiler
Format Binary

.XLL alternativnummer

Innehåller extra funktioner, mallar eller andra verktyg som förbättrar funktionerna i Microsoft Excel; liknar en standard .DLL fil (Dynamic Link Library), men är speciellt skrivet för MS Excel.

Program som öppnas XLL filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft Excel
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om XLL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xll-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Excel Add-In File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. En av mina vänner visade mig sin Excel-kalkylbladfil och jag märkte att den hade extra funktioner och mallalternativ. Jag frågade henne hur hon gjorde det och hon kom inte ihåg det. Som tur var hittade jag ditt inlägg som talar om filtillägget .xll och de gör just det. De kan inte bara göra det jag redan nämnt, utan jag kan också använda dem för att skapa egna diagramgeneratorer och mallhanterare. Det skulle vara bra för användarna att se någon form av video eller länk om hur dessa kan göras. Eftersom de dök upp för mer än 20 år sedan antar jag att det går att göra en del intressanta saker med dem. Den korta handledningen om hur man installerar dem kommer att vara till stor hjälp. Till nästa gång!