Hemsida : Filtillägg : .xpm Fil

.xpm Fil

Filtyp 1X11 Pixmap Graphic

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Text

Vad är XPM file?

Bitmappsbild som används av X Windows System, en (GUI) som används för att köra nätverksbaserade klient-server-datorer; stöder monokrom, gråskala och färg-pixmapdata lagrar pixmaps som statiska teckenuppsättningar i C-programmeringsspråket.

Mer information

XPM-filer var utformade för att utöka .XBM filer. Båda bildtyperna kan ingå i C-programkodkoden och kompileras direkt till program med en C-kompilator.

Program som öppnas XPM filer
Windows
GIMP
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
IrfanView
CorelDRAW
GraphicRegion.com Able Batch Converter
Linux
GIMP
XnViewMP
Macintosh
GIMP
XnViewMP
Planamesa NeoOffice

Filtyp 2Micro Planner Manager File

Utvecklare Decisive Tools
Kategori Data filer
Format N/A

.XPM alternativnummer 2

Planeringsprojektfil skapad av Micro Planner Manager; Används av företagsledare för spårning och hantering av enskilda projekt. stöder upp till 1500 operationer per projekt.

Mer information

Micro Planner Manager kan sammanfoga och importera data från flera XPM-filer samt Microsoft Project ( .MPX ) filer.

Program som öppnas XPM filer
Windows
Decisive Tools Micro Planner Manager for Windows
Macintosh
Decisive Tools Micro Planner Manager for Macintosh

Om XPM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xpm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Micro Planner Manager File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Tack för artikeln om .xpm filändelsen. Jag hade ingen aning om vad de användes till förrän jag läste din webbplats. Det var verkligen intressant att se att denna har två möjliga associationer. Såvitt jag visste var det typ omöjligt annars skulle det skapa förvirring mellan program. Det finns tusentals rasterbildfiler som jag inte kände till, XPM-filer var en av dem. En av de egenskaper som jag gillar mest med dessa är att de stöder färgpixmapdata. Många av de kända format som vi känner till har inte den egenskapen. Finns det ett sätt att se hur arrayen ser ut i C-språket? Återigen tack för allt stöd, det är vederbörligen uppskattat.