Hemsida : Filtillägg : .xspf Fil

.xspf Fil

Filtyp XSPF Playlist File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format XML

.XSPF alternativnummer

En XSPF-fil är en spellista som sparats i XSPF-formatet XML Shareable Playlist. Det liknar en .M3U -fil, men använder standard XML-taggar för att organisera och lista filer som ingår i spellistan. XSPF-filer används av olika ljudspelare, till exempel VLC-mediaspelare, AIMP, Clementine och Audacious.

Mer information

Det är viktigt att notera att XSPF-filer inte innehåller faktiska ljuddata. De lagrar bara information om en spellista, som innehåller referenser till mediefiler som finns lagrade i spellistan.

OBS! Mer information om XSPF-format finns på www.xspf.org.

Program som öppnas XSPF filer
Windows
Roxio Creator
VideoLAN VLC media player
Clementine
AIMP
Linux
VideoLAN VLC media player
Clementine
Audacious
Amarok
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Clementine
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om XSPF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xspf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen XSPF Playlist File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hur många saker kan VLC läsa? Det var roligt att läsa ditt inlägg om filtillägget .xspf. Som du kan se är jag förvånad över att VideoLAN-spelaren kan läsa dem. Jag ville skapa en spellista och hörde en del personer tala om detta format. Jag hade ingen aning om vad det var till för eller vilken typ av information det lagrade. Allt jag letade efter fanns i din artikel. Jag är mycket tacksam, verkligen. De flesta använder ett svårläst språk men här är det lätt att förstå. Jag är glad att veta att de inte har ljuddata utan istället innehåller referenser till mina mediefiler. Kanske skulle det vara bättre att inkludera mer information om det i artikeln än att ha en extern länk. Hur som helst, fantastiskt arbete!