Hem > H > Hur Gammal Måste Man Vara För Att Spela Pokemon Go?

Hur gammal måste man vara för att spela Pokemon go?

Vi hjälper dig! Pokémon GO är en gratis smartphone spel där användarna hitta och fånga Pokémons att lägga till sin samling. Spelet är avsedd att spelas utanför, med spelarna hitta Pokémon på olika platser. Barn under 13 behöver föräldrarnas tillstånd att ladda ner spelet.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Kan man fuska i Pokemon Go?

Det finns också några Pokemon Go-fusk och hack för att ta itu med dessa, men det fungerar ibland och när det gör det, kommer du att samla mega körsträcka. Ibland kan du fortfarande få några snurr och lekar. Kolla in stegen för hur du gör det: Gå till äggskärmen på Pokémon Go. Och därefter, hur länge kan man ha pokémon i gym? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

Och en annan fråga, hur mycket coins får man på gym?

En gång per 21 timmar så spelare klicka på denna sköld för att få 10 Pokecoins för varje Pokemon som man har placerat på ett gym. Man får också 500 Stardust. Folk frågar också hur får man mer pokemon bollar? Så kastar du en Poké Ball

För att fånga en Pokémon måste du träffa den med en Poké Ball – de rödvita bollarna som du hittar vid alla PokéStop.

Related

Hur kan man spela in skärmen?

Innehållet på telefonens skärm ska spelas in två gånger från toppen av skärmen. Du kan trycka på skärmen för att spela in. Du kan börja med att välja vad du vill spela in. Från toppen av skärmen trycker du på meddelandet Skärminspelning för att avsluta inspelningen.

Följaktligen, hur vet man var pokestop finns?

Pokestops markeras med en blå fyrkant, och när den förvandlas till en cirkel har du kommit tillräckligt nära för att kunna snurra på bilden. Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker. Vad betyder ringarna runt Pokémon? Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

Dessutom, hur får man mycket xp på pokemon go?

Fånga Pokemons så bra som möjligt för att maximera din EXP

Maximera din EXP genom att fånga alla pokemons som dyker upp och slänga pokeballs när i mitten av cirkeln som dyker upp. Max EXP per kast är 120.
Hur mycket XP Pokemon go?

LevelXP som behövs
4615.500.000 (tot: 82m)
4718.000.000 (tot: 100m)
4821.000.000 (tot: 121m)
4925.000.000 (tot: 146m)

Hur får man starka Pokémon?

6. Lyckas du norpa ett gym och placerar ut en av dina mest kraftfulla Pokémons där och sedan lyckas hålla gymmet i strax under ett dygn, 21 timmar för att vara specifik, så får belöning i form av PokéCoins. Dessa kan du sedan använda i butiken för att köpa Lure Modules, Incense och andra grejer.

By Littman

Similar articles

Hur loggar man ut från Facebook i mobilen? :: Kan man använda iPhone utan Apple ID?
Användbara länkar