Hem > H > Hur Tar Man Bort Instagram-Konto Från Appen?

Hur tar man bort Instagram-konto från appen?

Ta bort instagramkonto i appen:

  1. Gå in i appen och logga in på ditt konto.
  2. Tryck på profilikonen längst ner till höger, alternativt tryck på din profilbild.
  3. Gå in på Instagram-inställningar och bläddra ner till Hjälpcenter undet titeln Support.
  4. Välj därefter Hantera konto och välj sedan Ta bort konto.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Folk frågar också kan man ta bort instagram-konto?

Klicka eller tryck på användarnamnet uppe till höger på sidan Ta bort ditt konto. Klicka eller tryck på bredvid Redigera profil och välj Logga ut. Logga in igen som det konto du vill ta bort och följ anvisningarna ovan. Med hänsyn till detta, hur gör man för att ta bort appar? Så här tar du bort en app

  1. Tryck på och håll ned appen.
  2. Tryck på Ta bort app .
  3. Tryck på Radera app och sedan på Radera för att bekräfta.

Folk frågar också vad händer när man tar bort instagram-konto?

Ditt konto kommer att vara inaktiverat i 30 dagar innan det tas bort helt. Om du tar bort ditt konto på Instagram kan det inte återaktiveras. Om du raderar ditt konto raderas samtidigt också dina foton, videoklipp, kommentarer, gilla-markeringar och följare. Hur många konton kan man ha på Instagram? Du kan som max lägga till 5 st konton. När du lagt till flera konton syns din profilbild alltid istället för profilikonen, detta för att du ska veta vilket konto som är aktivt.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Vad är Beaming service?

Vissa applikationer och tjänster som de från Samsung Beaming Service eller säkerhetspolicyuppdateringar som, utan att ens inse det, agerar i bakgrunden, är bland de tjänster som suger mest och drar batteriet i vår Android-terminal. Hur tar jag bort en app som inte finns på hemskärmen? Tryck och håll in

Det här är det enkla och snabba sättet att ta bort appar på. När du är i hemskärmen är det bara att trycka och hålla in ett par sekunder på den app du vill ta bort. När du har hållit in ett par sekunder ser du ett X i det vänstra övre hörnet på appen. Tryck bara där för att ta bort den.

Man kan också fråga hur raderar man en app från appbiblioteket?

Radera en app från appbiblioteket och hemskärmen: Håll på appen i appbiblioteket, tryck på Radera app och sedan på Radera. Kan man ringa till Instagram? Du kan kontakta dem via telefon och meddela dem om ditt problem genom att ringa dem på +1 650-543-4800.

Kan två personer ha samma Instagramkonto?

Lägga till personer i ditt Instagram-konto

Klicka på Konton. Klicka på Instagram-konton. Klicka på Lägg till personer. Välj en person i den vänstra kolumnen.

By Jefferey

Similar articles

Kan man ha flera Instagramkonton på samma mail? :: Hur byter man konto på Google?
Användbara länkar