Hem > H > Hur Tar Man Bort Ett Instagram-Konto Iphone?

Hur tar man bort ett Instagram-konto Iphone?

Ta bort instagramkonto i appen:

  1. Gå in i appen och logga in på ditt konto.
  2. Tryck på profilikonen längst ner till höger, alternativt tryck på din profilbild.
  3. Gå in på Instagram-inställningar och bläddra ner till Hjälpcenter undet titeln Support.
  4. Välj därefter Hantera konto och välj sedan Ta bort konto.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Dessutom, hur gör man om man vill ha två instagramkonton?

Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det. Hur får man folk att sluta följa en på Instagram? Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2). Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). 2. Efter detta är det inte svårare än att bara välja Ta bort på frågan Vill du ta bort följaren för att ta bort hen från din följarlista.

Vad betyder inaktivera meddelande på Instagram?

Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Du slipper bli irriterad över att du får orelevanta meddelanden. Det är enkelt. Kontot ifråga behöver inte veta att du inaktiverar konversationen. Du slipper mer spam eller meddelande från ointressant konto.
Med detta i åtanke, hur loggar man ut från ett konto på instagram? Hur du loggar ut från Instagram på din dator

  1. Klicka på ikonen längst upp till höger på skärmen.
  2. Klicka på kugghjulsikonen bredvid orden "Redigera profil."
  3. Tryck på "Logga ut".

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Dessutom, kan inte logga in på instagram?

Det här är lätt att lösa om du kommer ihåg ditt e-postmeddelande, den du använde för att registrera dig på Instagram och använda för att logga in. Så här: Klicka på knappen "Glömt lösenord" på inloggningsskärmen. Ange din e-postadress för att få en länk till återställning av lösenord. Måste man ha ett konto på Instagram? För att kunna ladda upp bilder och videos till Instagram, gilla och kommentera inlägg, följa dina vänner eller andra personer som intresserar dig, så måste du först och främst börja med att skapa ett konto.

Följaktligen, kan man koppla ihop två instagramkonton?

Kan jag slå samman två Instagram-konton? Det går i nuläget inte att slå samman Instagram-konton. Folk frågar också vad betyder inaktivera meddelande? Om du inte är aktiv i Chat visas aviseringar på alla enheter som är inloggade på ditt Google-konto. Du får automatiskt aviseringar när du skapar eller svarar på ett meddelande eller om du @omnämns. Du kan inaktivera automatiska aviseringar eller anpassa aviseringarna per: Enhet.

Följaktligen, när man ångrar sändning på instagram?

Du går bara in bland dina meddelanden på Insta och håller ner på det meddelandet du vill få bort. Du får upp "Ångra sändning" som alternativ. Väljer du att ångra får du upp ännu en ruta. Väljer du då att "Ångra sändning" så är meddelandet borta sen och du är räddad.

By Brandice

Similar articles

Kan man läsa meddelande på Instagram utan att det syns? :: Varför kan jag inte ladda ner Pokemon go?
Användbara länkar