Hem > H > Hur Tar Man Bort Flera Mail Samtidigt?

Hur tar man bort flera Mail samtidigt?



Tips!

  1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på bokstaven eller bilden bredvid meddelandena som du vill radera.
  3. Tryck på Radera .

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Vad händer om man tar bort Google-konto?

Ta bort ditt Google-konto

  • All data och allt innehåll i kontot försvinner.
  • Du kan inte längre använda tjänster från Google där du loggar in med det kontot, som Gmail, Drive, Kalender eller Play.
Därmed, Är gmail och google-konto samma sak? Om du har Gmail har du redan ett Google-konto. Med ett Google-konto får du åtkomst till Googles produkter, som Drive, Dokument, Kalender med flera, utan kostnad. Så här loggar du in på ditt Google-konto (eller i en av Googles produkter):

Hur vet man om man har ett Google-konto?

Om du redan använder en Google-produkt, till exempel Gmail, har du ett Google-konto. Om du inte vet om du har registrerat dig för någon av våra produkter kan du ta reda på det genom att besöka sidan för ändring av Google-kontots lösenord. Ange en e-postadress som du kan ha använt för att öppna ett Google-konto. Hur får man folk att sluta följa en på Instagram? Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2). Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). 2. Efter detta är det inte svårare än att bara välja Ta bort på frågan Vill du ta bort följaren för att ta bort hen från din följarlista.

Related

Hur många kan streama Netflix samtidigt?

Du kan spara nedladdade titlar på en, två eller fyra enheter samtidigt med våra abonnemang. Du kan uppgradera ditt abonnemang för att ladda ner titlar till fler enheter om ditt nuvarande abonnemang endast omfattar en eller två enheter.

Hur gör man om man vill ha två Instagramkonton?

Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det. Hur mutar man någon på Instagram? För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte!

Varför Samsung Account?

Ha tillgång till alla tjänster med Samsung account utan att behöva logga in på varje enhet separat. Samsung account ger dig inte bara tillgång till exklusiva appar som SmartThings and SamsungPay, utan låter dig även säkerhetskopiera, återställa och synkronisera information mellan dina olika enheter. Därmed, kan inte logga in på samsung konto? Logga in på ditt Samsung account

Gå till inställningarna i webbläsaren och tillåt webbplatser att spara och läsa cookie-data. Det går inte att logga in. Kontot har inaktiverats av säkerhetsskäl. Använd åtta eller fler tecken och ha en blandning av bokstäver, siffror och symboler.

Vad händer om jag återställer min Samsung?

När du återställer standardinställningarna raderas all data på telefonen. Data som lagras i Google-kontot kan återställas, men alla appar och data i dem avinstalleras. Försäkra dig om att den data du vill återställa finns i Google-kontot. Läs mer om hur du säkerhetskopierar data.

By Gabrila Ojanen

Similar articles

Varför kan jag inte ta bort Instagram? :: Hur tar man bort gamla konton?
Användbara länkar