Hem > H > Hur Skickar Jag Ett Skannat Dokument?

Hur skickar jag ett skannat dokument?

Skannade dokument skickas som bilagor till e-postmeddelanden i JPEG-/PDG-format eller något annat digitalt filformat. Du kan ange flera mottagare, inklusive Cc/Bcc-mottagare, precis på samma sätt som med vanliga e-postmeddelanden.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Hur skannar man på en kopiator?

Du kan använda skannern med skrivaren som är ansluten till datorn som en kopiator. Du kan till och med förstora och minska, återställa blekta färger, ta bort damm, förbättra text och justera ljusstyrka och kontrast när du kopierar. Placera originalet på skannern. Hur skannar man till en dator? I appen Windows Skanna får du hjälp att skanna bilder eller dokument och spara dem på datorn som JPEG-, bitmap- eller PNG-filer. Mer information finns i Installera och använda en skanner i Windows.

Och en annan fråga, hur gör man för att skanna ett dokument från skrivare till dator?

Tryck på skrivarens Scan-knapp eller skanningsmenyn på skärmen och välj din dator och dokumenttyp. Skanningen är klar och mappen där skanningen sparas öppnas automatiskt på din dator. Steg 2: Klicka nu på skanningsfilen så ser du en förhandsgranskning av skanningen, varefter du sparar filen på din dator. På motsvarande sätt, kan man redigera ett skannat dokument? När du har skannat ett dokument kan du öppna det i Word och redigera det. Hur du gör det beror på vilken version av Office du har installerad.

Related

Vad är ett docx dokument?

Microsoft Word är relaterat till DOCX-filtillägget. Filtillägget och det nya dokumentformatet har samma syfte.

Och därefter, var hamnar skannade filer?

I de flesta fall sparas de skannade bilderna på datorn. Se dokumentationen för din skanner om du vill veta exakt var filerna sparas eller hur du väljer en annan plats. Hur skannar man QR kod med mobilen? Så här skannar du en QR-kod med appen Kamera

  1. Öppna appen Kamera från hemskärmen, Kontrollcenter eller låsskärmen.
  2. Välj den bakre kameran. Håll enheten så att QR-koden visas i sökaren i Kamera-appen. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis.
  3. Tryck på notisen för att öppna länken som är kopplad till QR-koden.

Hur skannar man från skrivare?

Skanna till USB: Anslut en USB-enhet till USB-porten på skrivaren. På skrivarens kontrollpanel väljer du skanningsalternativet, skannar originalet och sparar sedan skanningen på USB-enheten. Dessutom, hur skannar man in till pdf? Skanna ett pappersdokument och skapa ett PDF-dokument med förinställningar (Windows)

  1. Välj Verktyg > Skapa PDF > Skanner > [dokumentförinställning]. Obs!
  2. Klicka på Skanna.
  3. Om du tillfrågas om du vill läsa in ytterligare sidor väljer du Skanna flera sidor, Skanna baksidor eller Skanningen är slutförd och klickar på OK.

Och en annan fråga, varför kan jag inte skanna till min dator?

Kontrollera att din skanner är installerad

Om du vill se om skannern är installerad kontrollerar du att skannern är påslagen och använder knappen Öppna knappen skrivare & skannrar, eller gör så här: Välj Starta > Inställningar > enheter >skrivare & skannrar. Leta reda på skannern under Skrivare och enheter.

By Bonaparte Arnone

Similar articles

Hur gör man screenshot med iPhone? :: Hur stor är en 15 tums laptop?
Användbara länkar