Hem > K > Kan Inte Öppna Dokument På Mac?

Kan inte öppna dokument på Mac?

Börja med att starta datorn med fornminne R och där öppna Skivkontroll och där välja kontrollera och reparera hårddisken. Starta sedan om datorn. Om detta inte löser kan det vara bra med ominstallation av El Capitan, detta kommer inte påverka dina dokument utan bara systemfilerna.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Kan inte öppna Word dokument i iPhone?

du kan utan problem öppna ett word dokument om du tex har fått det från ett mail eller liknade länk, annars för du göra som ovanstående sa att ladda ned ett office program som kan hantera det på din iPhone. På motsvarande sätt, hur gör man om en fil till pdf mac? Spara ett dokument som en PDF-fil på datorn

 1. Öppna dokumentet som du vill spara som en PDF-fil på datorn.
 2. Välj Arkiv > Skriv ut.
 3. Klicka på popupmenyn PDF och välj Spara som PDF.
 4. Välj ett namn och en plats för PDF-filen.
 5. Skydda dokumentet med ett lösenord genom att klicka på Säkerhetsalternativ.

Kan man spara en PDF som Word?

Konvertera PDF till Word med Acrobat

Öppna PDF-filen i Acrobat. Klicka på verktyget Exportera PDF i den högra rutan. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument. Klicka på Exportera.
Med hänsyn till detta, hur gör man för att skriva i ett pdf dokument? Välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text . Öppna en PDF-fil och välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text. Dra för att definiera bredden på det textblock som du vill lägga till. För lodrät text högerklickar du i textrutan och väljer Använd lodrät textriktning.

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan man låsa upp en PDF?

Låsa upp en pdf för att ta bort lösenordsskyddet:

 1. Öppna pdf-filen i Acrobat.
 2. Använd verktyget Lås upp: Välj Verktyg > Skydd > Kryptera > Ta bort skydd.
 3. Ta bort skydd: Alternativen varierar beroende på vilken typ av lösenordsskydd som kopplats till dokumentet.
Hur man använder Pages? Pages Användarhandbok
 1. Kom igång med en mall. Alla dokument utgår från en mall som du använder som startpunkt.
 2. Lägga till tabeller, bilder, teckningar med mera. Lägg till objekt som tabeller, diagram, former och medier (bilder, teckningar, ljud och video) i dokumentet.
 3. Anpassa varje detalj.
 4. Bli utgivare.
 5. Samarbeta i realtid.

Hur ändrar man format på en fil?

Konvertera till ett annat filformat

 1. Klicka på Spara som…. Fönstret Spara bild kommer att visas.
 2. I namnfältet, ändra filändelsen till filformatet du vill konvertera bilden till. Filändelsen är delen av filnamnet efter punkten.
 3. Klicka på Spara så kommer en ny fil att sparas i det nya formatet.
Därefter, varför går det inte att öppna word dokument? Om ett Office-program, exempelvis Word eller Excel, inte fungerar som det ska går det ibland att lösa problemet genom att starta om programmet. Om den lösningen inte fungerar kan du försöka reparera programmet. När du är klar kan du behöva starta om datorn.

Kan inte öppna filer?

Kontrollera först att filen inte är skadad. Gör detta genom att öppna filen i ett annat program på datorn. Om det inte går att öppna filen med ett annat program är den troligen skadad. Bekräfta sedan att filen har rätt filnamnstillägg.

By Ophelia

Similar articles

Hur gör man en Pages fil till Word? :: Hur öppnar man en Pages fil i Windows?
Användbara länkar