Hem > V > Vad Är Popup Blockerare?

Vad är popup blockerare?

Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare.

Läs mer

Related

Hur godkänner jag popup-fönster?

Du kan ändra standardpopup-fönster på din Mac. Klicka på Mer längst upp till höger. Klicka på Sekretess och säkerhet. Klicka på Popups och omdirigeringar i webbplatsinställningarna. Du kan välja standardinställningen.

Därefter, hur fungerar pop ups?

Popup-fönster (av engelskans popup window), även popup-sida, är ett fönster som visas framför andra fönster i ett datorbaserat grafiskt användargränssnitt, ofta utan att användaren själv gjort något särskilt för att fönstret ska visas. Hur godkänner man popup-fönster? Ändra standardinställningarna för popup-fönster och omdirigeringar

  1. Öppna Chrome. på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet. Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Popup och omdirigeringar.
  5. Välj den standardinställning du vill ha.

Var tillåter jag pop up fönster?

tillåta popupfönsterpopupfönster

Aktivera eller inaktivera popupfönster

  • Öppna Chrome-appen.
  • Tryck på Mer Inställningar .
  • Tryck på Innehållsinställningar.
  • Aktivera eller inaktivera Blockera popup-fönster.
Vad är en push notis? Push-meddelanden och in-app-meddelanden:

Om du använder någon av våra iOS- eller Android-appar får du in-app-meddelanden eller push-meddelanden. Dessa levereras till GroupMe-appen med ditt mobilabonnemang.

Related

Hur blockera popup-fönster?

Öppna appen Chrome och aktivera eller inaktivera popup-fönster. Det finns popup-fönster och omdirigering. Popup-fönsterna bör vara inaktiverade.

Vad betyder tysta notiser?

Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte. Folk frågar också varför står det tysta notiser? har tystat notiser”-meddelandet. Det vanligaste som hänt när det gäller just Fokus-läget är inte att samtliga funktioner aktiverats, utan att just delen för meddelanden, av någon anledning, hoppat igång.

Och därefter, vad är aviseringsinställningar?

Om aviseringsinställningar

Aviseringssystemet är alltid aktivt. I panelen Aviseringsinställningar för ditt aktivitetsflöde kan du välja vilka aviseringar som du får om aktiviteter i alla dina Original- och Ultra-kurser: Aktivitetsflöde: Välj vilka aktiviteter som visas i ditt Flöde.
Vad är push meddelande på Facebook? Push-aviseringar: Skickas när du inte aktivt använder Facebook (exempel: på enhetens låsskärm). Aviseringar i appen: Skickas när du använder Facebook. De visas som siffror ovanför i Facebooks navigering eller ovanför Facebook-appen på din mobil.

Får inte fram aviseringar Facebook?

Om du har aktiverat aviseringar i sidinställningarna och fortfarande inte får aviseringar kanske det beror på att du har stängt av aviseringar på din mobila enhet. Testa att trycka på Inställningar och sedan på Aviseringar på din mobila enhet och se till att dina aviseringar för Facebook är aktiverade.

By McCarthy

Similar articles

Kan inte stänga av Samsung? :: Hur stänger man av notiser i Chrome?
Användbara länkar