Hem > V > Vad Betyder Kronor På Engelska?

Vad betyder kronor på engelska?

svenska kronor {pluralis}

Swedish Crowns {plur.}

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad heter skambud på engelska?

Jag har bestämt mig för att acceptera ditt skambud. I have decided to accept your crappy offer. Jag önskar att jag kunde be dig att stoppa upp ditt skambud. And I wish I could tell you to shove your crappy offer. Följaktligen, vad heter de på engelska? they {pron.}

Dessutom, hur förkortar man svenska kronor?

I daglighandelns prisangivelser förkortas valutan vanligen som ”kr”, men den formella förkortningen enligt ISO 4217 är sedan 1978 "SEK". Sporadiskt förekommer även den före 1978 officiella förkortningen ”Skr”. Och en annan fråga, vad heter olika kroppsdelar på engelska?

SvenskaEngelska
toe
underarmforearm
vadcalf
överarmupper arm

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vad är motsvarigheten till gymnasiet i England?

I England går eleverna i secondary school från att de är 12 till 16 eller 18 år. Enkelt uttryckt innebär secondary school både högstadiet och gymnasiet, där lower secondary school är samma sak som högstadiet och upper secondary school är detsamma som gymnasiet. Vad heter fristående kurser på engelska? Hur man använder "separate course" i en mening.

Vad menas med MSEK?

När du skapade koncernbokslutet angav du den enhet som ska användas i företagstablån; kronor (SEK), tusental kronor (KSEK) eller miljontal kronor (MSEK). Hur skriver man kronor i text? Om du nämner flera valutor i din text och det finns risk för förväxling mellan dem är det bäst att använda SEK. I övriga fall kan du använda kr.

Dessutom, vad betyder 1000 msek?

msek=miljoner svenska kronor och tsek= tusen svenska kronor.

By Cilurzo Maclachlan

Similar articles

Vad heter olika kroppsdelar? :: Hur ansluter man trådlösa hörlurar?
Användbara länkar