Hem > H > Hur Tar Jag Bort Mitt Facebook-Konto Permanent?

Hur tar jag bort mitt Facebook-konto permanent?

Så här avinstallerar du Facebook-applikationen på en Android-telefon:

  1. Gå till telefonens inställningar och öppna applikationshanteraren.
  2. Tryck på Facebook.
  3. Tryck på Avinstallera.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Med detta i åtanke, varför har jag två facebook konton?

Facebook är en community där alla använder sina riktiga identiteter. Det strider mot Facebooks communityregler att ha fler än ett personligt konto. Om du vill representera ditt företag, din organisation, ditt varumärke eller din produkt på Facebook, kan du använda din personliga konto för att skapa och hantera en sida. Följaktligen, kan man inaktivera facebook och ha kvar messenger? Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger.

Folk frågar också hur tar man bort facebook på mobilen?

Uppdaterad mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Kontoägarskap och kontokontroll.
  4. Tryck på Öppna.
  5. Tryck på Inaktivera och ta bort och välj Ta bort konto.
Varför går det inte att avinstallera Facebook? Hur avinstallerar jag Facebook-applikationen på min telefon eller surfplatta? Om du vill installera om Facebook-applikationen för Android hämtar du den på Google Play Store. Om du vill installera om Facebook-applikationen på iPhone eller iPad hämtar du den på iTunes App Store.

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

På motsvarande sätt, hur kan man komma i kontakt med facebook?

Telefonnumret till Facebooks kundtjänst är: +1-650-543-4800. Facebooks telefonsupport går att nå: 24/7. Hur byter man användare på Facebook? Att byta mellan Facebook-konton utan att logga ut någon är enbart tillgängligt på Facebook.com på en dator. Om du vill byta konton på en app eller mobil enhet loggar du ut från ett konto och loggar sedan in med ett annat konto.

Med hänsyn till detta, hur tar man bort en död person från facebook?

Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Ägare och kontroll för konto. Tryck på Inställningar för att göra om till minnessida. Tryck på Ta bort konto efter dödsfall, väljer Ja, ta bort efter dödsfall och tryck på Spara. Folk frågar också kan man ladda ner messenger utan facebook? Från och med nu går det inte att registrera sig som ny användare med hjälp av sitt telefonnummer. De senaste åren har det varit möjligt att använda Facebook Messenger genom att ange sitt telefonnummer, något som gjort det möjligt att använda tjänsten utan att ha ett Facebook-konto.

Dessutom, vad är inaktiverat?

Inaktivera betyder i stort sett samma sak som sätta ur funktion.

By Phineas Wangstad

Similar articles

Kan man tillfälligt stänga ner Facebook? :: Hur får man tag i en dödsattest?
Användbara länkar