Hem > H > Hur Tar Man Bort Flera Konton På Instagram?

Hur tar man bort flera konton på Instagram?

Hur tar jag bort ett av de flera Instagram-konton som jag har länkat till en enskild inloggning?

  1. Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil.
  2. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Inloggningsuppgifter.
  4. Tryck på bredvid kontot som du vill ta bort.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur tar jag tillbaka mitt Instagram-konto?

Om ditt konto har tagits bort av dig eller någon med ditt lösenord går det inte att återställa det. Du kan skapa ett nytt konto och använda samma e-postadress som förut, men det är inte säkert att du kan välja samma användarnamn. Hur mutar man någon på Instagram? För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte!

Varför kommer jag inte in på Instagram?

Om Instagram ändå inte fungerar, måste vi kontrollera om applikationen har tillgång till mobildata av vår smartphone. För att göra detta måste vi komma åt avsnittet Mobildata inom inställningarna för vår terminal, välja Instagram och kontrollera om det inom applikationsalternativen har tillgång till internet. Varför kommer man inte in på Instagram? Kolla skräppostfiltret för ditt e-postkonto. Återställ ditt lösenord med hjälp av Facebooks verifiering om du tidigare har länkat Instagram-kontot till ditt Facebook-konto. Om du stavade fel i e-postadressen under registreringen av ditt konto kan vi inte ge dig åtkomst till kontot.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Dessutom, kan man bli bannad på instagram?

Har du en dålig hashtag som #tgif (Thank god it's friday) och hela bilden blir bannad överallt. ÖVERALLT, ett snedsteg och du är ute. Hela tiden dyker det upp nya taggar som gör att det är kört om du råkar ha med den. Därför blir det svårare och svårare att planera sina poster på Instagram och nå ut. Vad innebär begränsat konto på Instagram? När du begränsar någon: Kan den personen inte se när du är inloggad eller om du har läst personens meddelanden. Kommer personens nya kommentarer om dina inlägg bara att synas för just den personen. Du kan välja att visa kommentaren genom att trycka på Visa kommentar.

Kan man se när någon Avföljer på Instagram?

Men nu behöver man inte göra så, för med den nya uppdatering "follows you" eller "följer dig" går du bara in på personens profil. Då kommer det stå om personen följer dig ovanför där det står vilka personer som också följer den personen. Står det inget, då har personen förmodligen slutat följa dig. Tyvärr. Med detta i åtanke, hur vet jag om någon begränsat mig på instagram? begränsat

Du kan se en begränsad användares kommentar genom att trycka See Comment och välj ett av tre alternativ:

  1. Approve om du vill att andra användare ska kunna se kommentaren.
  2. Delete om du vill radera den.
  3. Ignore om du inte vill se kommentaren.

Var är mitt Instagram?

Jag hittar inte mitt konto eller kan inte mitt användarnamn på Instagram. Om du inte kan hitta kontot när du har angett användarnamnet: Se till att du anger användarnamnet korrekt, framför allt om det innehåller tecken som upprepas. Inkludera inte symbolen @ när du anger ditt användarnamn.

By Krug

Similar articles

Vad är Shadowbanned Instagram? :: Hur många Boost har man på Tinder?
Användbara länkar