Hem > K > Kan Ej Uppdatera Discovery Plus?

Kan ej uppdatera Discovery Plus?

Om detta inte hjälper så kan du ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig. Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet).

Läs mer

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Man kan också fråga hur får jag discovery plus på min tv?

Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+. Varför kan jag inte se Discovery plus på datorn? Se till att du är uppkopplad till internet, att uppkopplingen är stabil och att du inte har för många program öppna samtidigt (inklusive flikar i webbläsaren). Det kan också hjälpa att starta om datorn. Vi rekommenderar alla våra kunder att använda sig av Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Dessutom, varför funkar inte discovery plus på apple tv?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter. Följaktligen, hur kopplar man discovery plus till tv? Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Därmed, varför kan jag inte logga in på discovery plus på tv?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+. Varför funkar inte Discovery plus på Samsung tv? Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad. Om det inte är det, tryck på mittknappen. Du får Uppdatera nu och Automatisk uppdatering alternativ. Vi rekommenderar att du väljer Automatisk uppdatering så att du inte behöver uppdatera den manuellt igen i framtiden.

Kan jag se Discovery på datorn?

Steg 3: Hur man använder Discovery på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Discovery i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det.
Hur ser man Discovery Plus gratis? Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus?

Discovery plus Live

Kanaler och innehåll: Utöver tillgång till allt i Discovery plus Underhållning ingår nio streamade livekanaler från Discovery och SVTs. Dessutom ingår en del sportsändningar inom tennis, cykel mm. Årsabonnemang: Finns ej.

By Taffy Mihovk

Similar articles

Var ingår Discovery Plus? :: Vad kostar macOS Big Sur?
Användbara länkar