Hem > P > På Vilka Två Sätt Kan En Nas Anslutas Till Ett Nätverk?

På vilka två sätt kan en NAS anslutas till ett nätverk?

Ofta brukar administratören även få uppge vilka typer av kommunikation som ska få användas till resursen. SMB (Server Message Block) används för att ansluta till Nasen inom det lokala nätverket. Över internet används med fördel FTP (File Transfer Protocol).

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Följaktligen, har inte behörighet nätverk?

Så här gör man: Kontrollpanelen-Administrationsverktyg-Lokal Säkerhetsprincip. Välj mappen Lokala Principer-tilldelning av användarrättigheter. högerklicka på "Åtkomst till den här datorn från nätverket. Folk frågar också hur sätter man upp en nas? Se bara till att koppla upp NAS:en mot internet för att andra plattformar ska hitta den.

  1. Ditt privata moln. Du kan se en NAS som ett moln eller server du själv har full kontroll över och kan nå var du än är, så länge du har tillgång till Internet.
  2. Säkerhetsbackup.
  3. Media var som helst med Synology.

Därmed, hur gör du en hemgrupp för alla datorer?

Skapa en hemgrupp

  1. Öppna Hemgrupp genom att skriva hemgrupp i sökrutan i Aktivitetsfältet och sedan välja Hemgrupp.
  2. Välj Skapa en hemgrupp > Nästa.
  3. Markera de bibliotek och enheter som du vill dela med hemgruppen och välj sedan Nästa.
  4. Ett lösenord visas – skriv ut eller skriv ned detta.
  5. Välj Slutför.
Och en annan fråga, hur ställer man in en router? Windows 10
  1. Välj ikonen Nätverk eller Wifi i meddelandefältet.
  2. Välj det nätverk som du vill ansluta till i listan med nätverk och välj sedan Anslut.
  3. Ange säkerhetsnyckeln (kallas ofta för lösenord).
  4. Följ eventuella ytterligare instruktioner.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Därefter, hur logga in på nas?

Logga in med servernamn eller IP-adress:

  1. Säkerställ att din dator är ansluten till samma nätverk som din Synology NAS.
  2. Ö ppna en webbläsare på din dator, ange något av följande i adressfältet och tryck sedan på Enter på ditt. tangentbord:
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord samt klicka på
Kan inte ansluta till NAS? Det skulle dock kunna handla om att Windows försöker ansluta till NAS-enheterna så tidigt i starten att nätverket ännu inte är tillgängligt. Det finns ett projekt på Github som försöker angripa detta problem: https://github.com/thexmanxyz/network-share-reconnecter/.

Och därefter, vilken nas ska jag välja?

1. Qnap TS-251A. Qnap TS-251A är verkligen den NAS som är vårt val av bäst i test i vårt test av olika varianter av NAS men även ”PC för alla” lyfter fram Qnap TS-251A som deras bäst i test. Är inte tillgänglig Kanske har du inte behörighet att använda den här resursen? Det här problemet kan uppstå om något av följande scenarier finns på datorn. Du har inte behörighet till filen eller filens plats. Filen finns på en plats som för närvarande inte är tillgänglig som en nätverksplats eller en extern enhet som inte är ansluten till datorn. Filen har flyttats eller tagits bort.

Man kan också fråga vad är nätverksidentifiering?

Nätverksidentifiering: Aktivera nätverksidentifiering så att datorn kan hitta andra datorer och enheter i nätverket. Fil- och skrivardelning: Aktivera fildelning för att dela filer och mappar med andra datorer i nätverket och ge nätverksanvändare tillgång till skrivare som är anslutna till datorn.

By Kurtzig

Similar articles

Kan man spela spel från en extern hårddisk? :: Hur stor hårddisk behöver man 2021?
Användbara länkar