Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Ens Ena Airpod Inte Funkar?

Vad ska man göra om ens ena AirPod inte funkar?

Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och därefter, varför fungerar inte ena hörluren?

Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet. Hur Resetar man AirPods? Så här nollställer du dina AirPods och AirPods Pro

  1. Sätt dina AirPods i laddningsetuiet och stäng locket.
  2. Vänta i 30 sekunder.
  3. Öppna laddningsetuiets lock.
  4. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > Bluetooth och trycker på knappen Mer info bredvid dina AirPods.

Vad gör man om man tappar en AirPod?

Ja - om du tappar en AirPod kan du köpa en ny under Service och Reparation hos Apple. Varför laddas inte Airpodsen? Kontrollera anslutningarna

Se sedan till att strömadaptern sitter ordentligt i eluttaget. Om du använder en Qi-kompatibel laddare med dina AirPods eller AirPods Pro ser du till att kabeln sitter ordentligt i laddaren och att den andra änden sitter ordentligt i eluttaget.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Varför laddar bara ena Airpoden?

Batteriet är inte laddat

Ladda batteriet i laddningsetuit till dina AirPods. Placera båda hörlurarna i laddningsetuit och stäng locket. När de har laddat i 30 sekunder öppnar du locket nära din iPhone eller iPad. Notera batterinivån på BÅDE hörlurarna.
Följaktligen, hur man fixar trasiga hörlurar? För att fixa dina hörlurar korrekt behöver du några verktyg och material som finns tillgängliga hos din lokala Radio Shack eller liknande typ av elektronisk butik. Med rätt verktyg och material kan du fixa det trasiga hörlurarna själv.

Hur får man igång Urbanears?

Gå till inställningar och klicka på Bluetooth. Slå på Bluetooth om det är avstängt. Efter ett tag dyker en lista upp med tillgängliga enheter. Välj din enhet i listan så ansluts hörlurarna. Varför ansluter inte mina hörlurar? Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth.

Hur spårar man sina AirPods?

Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

By Gilliette

Similar articles

Hur högerklickar man utan mus? :: Varför laddar bara ena Airpoden?
Användbara länkar