Hem > V > Vad Är Skämd?

Vad är skämd?

Ordet skämd är en synonym till unken och oätlig och kan beskrivas som ”som håller på att ruttna, oätlig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skämd samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Därmed, vad är ett fän?

Fä betyder i stort sett samma sak som usling. Med hänsyn till detta, vad betyder inget vidare? Inte vidare betyder 'inte särskilt' och används tillsammans med adjektiv eller adverb. Jag är inte vidare bra på tennis. Det var inte vidare varmt i vattnet. Maten smakade inte vidare gott.

Vad menas med lömsk?

Lömsk betyder i stort sett samma sak som opålitlig. Därefter, vad betyder glott? Betydelse: Se stint, med stirrande ögon, på något.

Därmed, vad betyder glöder?

Glöda betyder ungefär detsamma som lysa. Man kan också fråga Är vissa fän? Ordet kräk har i äldre svenska också använts för boskap eller kreatur. Husdjur i betydelsen tamdjur kan också kallas fä. Kreatur (från latin creatura, skapelse, verbalsubstantiv till creare, att skapa) har använts om skapade ting eller varelser, om djur i allmänhet och större husdjur, boskapsdjur, särskilt nötkreatur.

Med detta i åtanke, har uttryckt smärta?

Smärta kan också visa sig i olika sinnesstämningar som att de blir oroliga, har svårt att sitta stilla, får ångest och vill gå hem till sina barn, de kan bli aggressiv och kan visa rädsla men även bli ledsen och deprimerad. I omvårdnadssituationer kan verbala uttryck som jämmer skrik och svordomar visa sig som smärta. Är fä ett ord? Ordet fä är en synonym till kreatur och boskap och kan bland annat beskrivas som ”(hus)djur”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fä samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med duplicera?

Ordet duplicera är en synonym till kopiera och klona och kan bland annat beskrivas som ”mångfaldigar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av duplicera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Derek Beachy

Var var Bard? :: Varför inget hörlursuttag?
Användbara länkar