Hem > V > Varför Går Det Inte Att Uppgradera Icloud?

Varför går det inte att uppgradera iCloud?

Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Är iCloud kopplat till Apple ID?

Ditt Apple-ID är det konto du använder för tillgång till Apple-tjänster som App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage med flera. Hur vet jag om jag har ett Apple ID? Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-...

  1. På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. På din Mac. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  3. På din pc. Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.

Därmed, kan man använda iphone utan apple id?

Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett under installationen. Din kredit- eller bankkortsinformation om du vill lägga till ett kort i Apple Pay under installationen. Din tidigare iPhone eller en säkerhetskopia av enheten om du överför data till den nya enheten. Man kan också fråga var hittar jag molnet? Hämta filer och mappar från iCloud Drive

Du kan hämta en fil från iCloud Drive antingen genom att öppna filen eller klicka på hämtningsknappen bredvid dess namn. Om du hämtar en mapp hämtas även allt som finns i mappen.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur får jag tillbaka mina foton?

Kontrollera mappen Senast raderade

Om du av misstag raderade din bild eller video hamnar den i mappen Senaste raderade. Gå till Bilder > Album och tryck på Senast raderade i avsnittet Verktyg. Om du ser en saknad bild eller video kan du flytta tillbaka den till albumet Senaste.
Var hittar man gömda bilder? Hitta albumet Gömda

  1. Öppna Bilder och tryck på fliken Album.
  2. Rulla nedåt och leta efter albumet Gömda under Verktyg. Du kan behöva trycka på symbolen Sidofält i det övre vänstra hörnet om du använder en iPad. Rulla sedan ned tills du ser albumet Gömda under Verktyg.

På motsvarande sätt, varför förs inte bilder över från iphone till icloud?

Kontrollera att wifi är på och att du har en internetanslutning. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder. Kontrollera att Överför till Min bildström är aktiverat. Om du inte ser det här alternativet aktiverar du iCloud-bilder för att i stället behålla dina bilder och videor på iCloud. Hur överföra bilder från iPhone till iCloud? iCloudiCloud

På din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Tryck på iCloud.
  3. Tryck på Bilder och aktivera sedan iCloud-bilder.

Vad är min Bildström?

Varifrån kommer du åt bilderna? iCloud-bilder och Min bildström* överför automatiskt dina bilder så du kan se dem hemma eller när du är på väg. iCloud-bilder överför också dina videor och uppdaterar alla dina ändringar. Du kommer åt din samling på dessa enheter när du loggar in på iCloud med ditt Apple-ID.

By Eskill Tawwab

Similar articles

Hur ändrar jag mitt Apple-ID lösenord? :: Hur ser jag vad som är sparat i iCloud?
Användbara länkar