Hem > N > När Försvinner Internet Explorer?

När försvinner Internet Explorer?

Med början Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen stöds inte längre i vissa versioner av Windows 10*. Kunder uppmuntras att flytta till Microsoft Edge, som ger stöd för äldre och moderna webbplatser och appar.

Läs mer

Related

Hur myntades uttrycket Internet?

Själva ordet har funnits länge, men den första gången ordet började betyda det som det betyder i dag var när internet uppfanns.

Finns Explorer kvar?

Ja, Internet Explorer 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen kommer att sluta sitt stöd för vissa operativsystem från och med den . Var lagras webbhistorik? Öppna Chrome-appen på en mobil eller surfplatta med Android. Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. (Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.) Tryck på Historik.

På motsvarande sätt, vad händer med internet explorer?

webbläsare från Microsoft, under avveckling. Från 2015 ersatt av Edge. – Internet Explorer underhålls fortfarande (september 2020), och finns för nerladdning, men den vidareutvecklas inte. Stöd för Internet Explorer i Windows 10 upphör den , se pressmeddelande. När slutar Explorer att fungera? Från och med slutar vi att stödja webbläsaren Internet Explorer vilket innebär att du som använder den kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska. Vi rekommenderar den senaste versionen av någon av de vanligaste webbläsarna: Microsoft Edge. Microsoft Edge Chromium.

Related

Får inte igång internet på datorn?

Ta bort nätsladden från eluttaget. Modemets nätsladd måste kopplas bort. Det finns ett batteri för vissa modem. Vänta minst 30 sekunder. Modemet måste anslutas till eluttaget. Anslut modemet till eluttaget. Du kan ansluta via datorn.

Därefter, vad ersätter explorer?

Microsoft övergav Explorer redan 2015 då de publicerade operativsystemet Windows 10. I stället för att man fick Explorer med operativsystemet fick man med deras nya webbläsare Edge. Var hittar jag Utforskaren? Välj Start -knappen och leta reda på den på Start-menyn. Tryck på Windows-tangenten + E. Klicka på mappikonen i aktivitetsfältet.

Hur öppnar man Internet Explorer?

Om du vill öppna Internet Explorer 11 väljer du Start och anger Internet Explorer i Sök. Välj Internet Explorer (skrivbordsapp) i sökresultaten. Om du inte kan hitta Internet Explorer på din enhet måste du lägga till det som en funktion. Välj Start > Sök och skriv in Windows-funktioner. Med tanke på detta, kan man få fram raderad historik? Om du raderar sökhistorik som har sparats i Google-kontot kan du inte återställa den. Du kan radera enskilda aktiviteter eller radera sökhistoriken för en viss dag, ett datumintervall eller sedan kontot skapades. Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android. Välj den sökhistorik du vill radera.

Kan man se historiken på routern?

Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

By Bryant

Similar articles

Kan man se vilka sidor man har varit inne på? :: Vad heter växterna?
Användbara länkar