Hem > K > Kan Man Se Vilka Sidor Man Har Varit Inne På?

Kan man se vilka sidor man har varit inne på?

När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Därmed, hur många använder internet explorer?

Faktum är att Internet Explorer fortfarande används av fem procent av världens internetanvändare, det visar i alla fall statistiken. Och en annan fråga, Är edge samma som explorer? Microsoft Edge är microsofts snabbare och säkrare webbläsare. Internet Explorer 11 kommer att tas ur bruk och supporten kommer att upphöra den . Samma Internet Explorer 11-appar och webbplatser som du använder idag kan öppnas i Microsoft Edge med Internet Explorer-läget.

Vilka webbläsare används?

Browsersverige

  • Chrome.
  • Safari.
  • Safari iOS.
  • Samsung Internet.
  • Internet Explorer.
  • Edge.
Dessutom, vilket år kom internet explorer? Internet Explorer var en gång världens favorit, men nu är den omkörd av Chrome, Firefox och Edge, som följer med Windows 10. Microsofts webbläsare Internet Explorer kom redan år 1995 och är förmodligen den enda webbläsare som alla pc-användare har använt någon gång i sina liv.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Och en annan fråga, var hittar jag snabbåtkomst?

Gå till fliken Vy och väljAlternativ. I Sekretess avmarkerar du kryssrutorna och väljer Använd. Nu visar Snabbåtkomst bara dina fästa mappar. (Om du aktiverar dem igen kommer objekt som du tidigare har tagit bort från Snabbåtkomst kanske visas igen.) Man kan också fråga vad är utforskaren i windows 10? Utforskaren (engelska: Windows Explorer) är ett filhanteringsverktyg i Microsoft Windows. Utforskaren introducerades med Windows 95 och ersatte då Filhanteraren som fanns i Windows 3 och tidigare.

Varför kan jag inte öppna Utforskaren?

Håll ned Skift + Ctrl och högerklicka i Aktivitetsfältet. Klicka på Stäng Utforskaren. Oftast startar den sedan om själv efter någon minut. Gör den inte det måste du starta manuellt. Varför kan jag inte öppna Internet Explorer? Om du inte kan öppna Internet Explorer, om programmet slutar svara eller om det bara öppnas helt kort och sedan stängs kan problemet bero på för lite ledigt minne eller skadade systemfiler. Prova följande: Öppna Internet Explorer och välj Verktyg > Internetalternativ. Välj fliken Avancerat och sedan Återställ.

Hur får man tillbaka sin historik?

Visa historiken

  1. Tryck på Mer uppe till höger och sedan på Historik. Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet.
  2. Tryck på posten för den webbplats du vill besöka. Om du vill öppna webbplatsen på en ny flik trycker du länge på posten.

By Desirea Mccorvey

Similar articles

Finns Explorer kvar? :: När försvinner Internet Explorer?
Användbara länkar