Hem > H > Hur Skapar Man Ett Konto På Clubhouse?

Hur skapar man ett konto på Clubhouse?

Clubhouse App finns bara för iPhone. Du kan ladda ned appen här. Även om du inte har fått någon inbjudan av någon kontakt ännu kan du skapa ett konto, ställa dig i kö och reservera ditt användarnamn (så att ingen annan kan ta det). När du reserverar ditt namn får du uppge ditt mobilnummer.

Läs mer

Related

Måste man ha konto för att handla på Amazon?

Vi skapar ett personligt konto vid det första köpet. Det räcker med att logga in på ditt konto för nästa köp. Världens största nätbutik har försäljning i olika delar av världen.

Och en annan fråga, måste man ha iphone för clubhouse?

Clubhouse är en social audio-app som man laddar ner i sin telefon. Hittills fungerar den bara med Apples iOS så man måste ha en iPhone för att kunna använda Clubhouse. Dessutom måste man få en inbjudan från en person som redan är användare för att bli insläppt. Därmed, varför kommer jag inte in på clubhouse? Just nu kan Clubhouse bara användas för personer som har fått en inbjudan. Har du inte fått en sådan kan du trycka på Get your username och ställa dig på kö. Har du däremot fått en inbjudan trycker du på Have an invite text? Sign in.

Dessutom, hur hittar man svenska rum på clubhouse?

Rummen väljs ut automatiskt utifrån dina intressen, personer du följer och klubbar du är med i. Ju fler svenskar du följer, desto fler svenska rum kommer upp på sin startsida. Om du swipar till vänster ser du vilka av dina vänner som är online och där kan du enkelt starta privata rum. Vem äger Clubhouse? Vilka ligger bakom Clubhouse? Clubhouse är grundat av Paul Davison och Rohan Seth, två Silicon Valley-filurer med bakgrund på bland annat Google och Pinterest. Företaget de driver Clubhouse genom heter Alpha Exploration co. och ska inte blandas ihop med guldgrävarfirman med samma namn.

Related

Hur skapar man ett Apple ID till barn?

Gå till inställningar och tryck på ditt namn. Tryck först på Familjedelning och sedan på Lägg till medlem. När du har skapat ett konto för ett barn följer du instruktionerna på skärmen för att konfigurera det.

Vem ska man följa på Clubhouse?

För att få en bra upplevelse av Clubhouse behöver du följa personer som du tycker verkar kul. Som ny användare kan du bjuda in två personer. Om du modererar och hostar rum får du fler invites. Därmed, vad händer på clubhouse? Club House är ett ljudbaserat chattforum där användare kan starta röstsamtal om olika ämnen och frågor de är intresserade av, där vem som helst kan komma in och lyssna och delta i samtalen. Den har ingen chattfunktion och det går alltså bara att interagera med andra användare genom att delta i samtal.

Dessutom, hur tar man bort clubhouse?

Så här tar du bort Clubhouse -kontot permanent

  1. Gå till dina kontoinställningar. När du har öppnat appen klickar du på din profilbild högst upp till höger. Klicka nu på kugghjulsikonen längst upp till höger och gå till Konto.
  2. Inaktivera ditt klubbhuskonto. När du är i avsnittet Konto trycker du på Inaktivera kontot.
När kommer Clubhouse till Android? Enligt ett Twitter-inlägg från Clubhouse kommer Androidappen att skickas ut till allt fler länder under veckan. Clubhouse för Android ska bli globalt tillgänglig ”fredag eftermiddag”, vilket är ett lustigt ordval med tanke på alla olika tidszoner världen över. Android rollout continues!

Kan man chatta på Clubhouse?

Clubhouse fungerar ungefär på samma sätt som en chattplattform, men istället för att användare skriver sina meddelanden så sker det i form av ljud. Här används alltså inga bilder eller video, så det har beskrivits som en blandning av telefonsamtal, konferenssamtal och radio där du i många fall kan delta i samtalet.

By Ryun Matson

Similar articles

Hur länge håller en OLED TV? :: Vad händer när man inaktiverar Messenger?
Användbara länkar