Hem > V > Vad Är En Innehållsförteckning?

Vad är en Innehållsförteckning?

Innehållsförteckning benämns den lista (förteckning) över innehållet i en mer omfattande tryckt publikation, avsedd att göra innehållet mer lättöverskådligt.

Läs mer

Related

Hur man skapar en innehållsförteckning?

Det finns en innehållsförteckning. Gå till referenserna.

Därmed, hur gör man en automatisk innehållsförteckning i word?

Välj fliken "Referenser", klicka på "Innehållsförteckning" och välj sedan vilken "Automatisk innehållsförteckning" du vill använda. Nu är innehållsförteckningen klar! Om du senare gör förändringar i dokumentet, klicka någonstans i innehållsförteckningen. Man kan också fråga hur uppdaterar man innehållsförteckningen i word? Uppdatera en innehållsförteckning

  1. Gå till Referenser > Uppdatera tabell.
  2. Välj ett av följande alternativ: Uppdatera endast sidnummer Det här uppdaterar bara de sidor där rubrikerna är på och ignorerar eventuella ändringar av rubriktexten.
  3. Välj OK.

Med tanke på detta, hur gör man innehållsförteckning i dokument?

Lägga till, ändra eller ta bort en innehållsförteckning

  1. Öppna ett dokument i Google Dokument på datorn.
  2. Klicka där du vill ha innehållsförteckningen.
  3. Klicka på Infoga. Innehållsförteckning.
  4. Välj hur du vill att innehållsförteckningen ska se ut.
Med hänsyn till detta, var ska sidnumreringen börja? I mer formella texter, till exempel uppsatser, är det vanligt att sidnumreringen inleds på den sida där brödtexten börjar, till exempel en inledning eller bakgrund.

Related

Hur länkar man i innehållsförteckning?

Titlar och rubriker i dokumentet finns i innehållsförteckningen. Det stämmer! Utskriftslayout måste vara aktiverad när du använder en innehållsförteckning.

Hur gör man en Innehållsförteckning i Powerpoint?

Du kan manuellt skapa en sammanfattnings- eller innehållsförteckningsbild genom att kopiera bildrubrikerna till en ny bild och (eventuellt) göra en hyperlänk av varje bild. Välj först Start > ny bild för att skapa en ny bild för innehållsförteckningen. Hur gör man en Innehållsförteckning i InDesign? Skapa innehållsförteckning

I InDesign växlar du först över till Innehållsförteckning-kontrollpanel, genom att klicka i den övre menyn på Layout och sedan på Innehållsförteckning . Så fort kontrollpanelen har öppnats, visas via knappen Fler alternativ, flera möjligheter för formatering.

Och därefter, hur gör man numrerade rubriker i word?

Numrera dina rubriker

  1. Öppna dokumentet med inbyggda rubrikformat och markera den första Rubrik 1.
  2. På fliken Start, i gruppen Stycke väljer du Flernivålista.
  3. Under Listbibliotek väljer du det numreringsformat som du vill använda i dokumentet.
Varför uppdateras inte innehållsförteckningen? Innehållsförteckningen uppdaterar sig sällan automatiskt. Om du senare lägger till eller avlägsnar text från dokumentet, måste du uppdatera innehållsförteckningen. Med Word kan du uppdatera den genom att klicka på innehållsförteckningen med den högra musknappen och välja Update Field (Uppdatera fältet) ur snabbmenyn.

Med hänsyn till detta, varför kommer inte alla rubriker med i innehållsförteckningen?

Klicka på befintlig innehållsförteckning, hela innehållsförteckningen blir gråmarkerad. Fliken Refe​renser. Knappen Innehållsförteckning. Välj Infoga innehållsförteckning (även om du redan har en sådan)

By Remmer Coronado

Similar articles

Vilken information skriver man i en Innehållsförteckning? :: Vad betyder inaktivera konto?
Användbara länkar