Hem > V > Varför Kan Jag Inte Se Mina Följare På Instagram?

Varför kan jag inte se mina följare på Instagram?

Testa alltid att starta om telefonen eller surfplattan först om du har problem med Instagram. Om det inte hjälper att starta om enheten kan du testa att använda Instagram både på wifi och mobildataanslutningen för att se om problemet beror på en svag wifi- eller mobildataanslutning.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga kan man följa någon på instagram utan att det syns?

Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt. Och en annan fråga, när börjar instagram funka igen? Det spelar ingen roll om du startar om din smartphone, tar bort och installerar om applikationen Om det inte finns någon anslutning till servrarna kommer applikationen aldrig att fungera igen förrän den återställs.

På motsvarande sätt, hur vet jag om någon begränsat mig på instagram?

begränsat

Du kan se en begränsad användares kommentar genom att trycka See Comment och välj ett av tre alternativ:

  1. Approve om du vill att andra användare ska kunna se kommentaren.
  2. Delete om du vill radera den.
  3. Ignore om du inte vill se kommentaren.
Vad är felet med Instagram? Flera populära appar som Instagram, Whatsapp och Facebook messenger har just nu tekniska problem, enlig Downdetector. På Twitter, som däremot verkar fungera som vanligt, skriver användare i flera länder att apparna ligger nere. Instagram fungerar igen efter det tekniska problemet.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Kan man se vilka andra följer på Instagram?

Slutstalkat på Instagram – nu kan du inte längre se andras aktivitet. I följer-fliken har vi kunnat se vilka bilder andra användare gillar, kommenterar och vilka konton de vi följer börjat följa på Instagram. Men nu är det alltså slutstalkat, istället kommer du bara kunna se din egen aktivitet framöver. Kan man vara osynlig på Instagram? Så här ändrar du synligheten för din aktivitetsstatus:

Tryck på Inställningar. Klicka på Sekretess. Tryck på Aktivitetsstatus. Tryck på reglaget bredvid Aktivitetsstatus för att stänga av din aktivitetsstatus.

Med hänsyn till detta, kan man titta på någons instastory anonymt?

På datorn kollar man på stories till höger om det vanliga flödet. Det ska då dyka upp ett litet öga till höger om din egen profil – klicka på det och se till att ögat är överstruket. Du aktiverar då Anonymous viewing och kan kolla stories utan att användaren ser det. Den här metoden går att göra i telefonen. Hur länge kommer Instagram ligga nere? Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger, som alla ägs av Facebook, låg nere över sex timmar på måndagen. Användare världen över började rapporterade problemet vid 17-tiden enligt Downdetector. När man försöker öppna sajterna och apparna möttes användarna av ett felmeddelande.

Med hänsyn till detta, har instagram ändrats?

Instagram tar tillbaka kronologiskt flöde

Instagram släpper nya verktyg som låter användarna styra hur flödet ska se ut. Förändringen innebär bland annat att en kronologisk vy kommer tillbaka som alternativ.

By Pegeen Stallons

Similar articles

Vad betyder begränsning på Instagram? :: Varför syns inte aktiv på Messenger?
Användbara länkar