Hem > V > Varför Fungerar Inte Samsung Health?

Varför fungerar inte Samsung Health?

Samsung meddelar att äldre Galaxy-modeller, närmare bestämt enheter som använder Android 7 eller äldre, kommer att förlora funktionalitet den 23 mars. Appen kommer inte att sluta fungera fullständigt, men användarna kommer inte att kunna utnyttja alla funktioner samt all support kommer att upphöra.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Följaktligen, varför fungerar inte google på min mobil?

Om du har testat felsökningsstegen men fortfarande har problem kontaktar du oss eller apputvecklaren. Om du inte kan uppdatera några appar eller om du har problem med appar från Google kontaktar du Google Play. Om du har problem med en app men kan använda andra appar utan problem kontaktar du apputvecklaren. Varför visar stegräknare olika? Hur långt 10 000 steg är beror på steglängden. En lång person har normalt sett en längre steglängd än en kort person, och det är också grunden till att stegräknaren kan visa olika resultat om man jämför med sin promenadkompis - även när man gått samma sträcka.

Följaktligen, hur fungerar appen min hälsa?

Appen "Min hälsa" samlar olika mottagningar inom specialistsjukvård. Vårdpersonalen bokar in videomötet och du ansluter via mobil, surfplatta eller dator. För ett digitalt vårdmöte behöver du: Ladda ner appen Min Hälsa. Vilken fitness app är bäst? De 6 bästa träningsapparna för dig som vill träna på egen hand

  • 1 / 6. Nike Training Club. Nike Training Club.
  • 2 / 6. Seven – 7 minute workout training challenge. Seven – 7 minute workout training challenge.
  • 3 / 6. H-I-I-T Timer. H-I-I-T Timer.
  • 4 / 6. Yogastudio. Yogastudio.
  • 5 / 6. Runkeeper.
  • 6 / 6. FMTK Försvarsmaktens Träningsklubb.

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur ställer man in steglängd i appen hälsa?

appen Hälsa

Visa datakällor

  1. Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Bläddra.
  2. Tryck på en kategori, till exempel Aktivitet.
  3. Tryck på en underkategori, till exempel Steg.
Dessutom, hur fungerar en stegräknare? Många stegräknare bygger på teknik som innehåller en liten kula. Vid användning sätts kulan i rörelse. En sensor registrerar varje kulrullning och resultatet presenteras som antal steg på stegräknarens display.

Hur mäter Samsung stress?

I Galaxy S9 har vi testat den nya versionen av Samsung Health, exakt version 6.0 som ger två stora nyheter: ett förnyat gränssnitt som ger en bra användarupplevelse och förmågan att mäta stressnivån; Så länge du räknar med din Galaxy med pulssensorn som finns i Galaxy S9. Därmed, vilka appar finns i samsung smart tv? Bläddra bland fler appar

  • Apple TV.
  • Netflix.
  • HBO Max.
  • Prime Video.
  • Google Play Movies & TV.
  • YouTube.

Följaktligen, Är runkeeper pålitlig?

På andraplats hamnar Runkeeper. Det var appen som blev testvinnare förra gången Mobil testade träningsappar, eftersom enkelheten gillades av testpanelen. Appen håller sig fortfarande uppdaterad och känns inte på något sätt förlegad i sitt gränssnitt, men mycket ser väldigt likt ut sedan förra testet.

By Arvad

Similar articles

Finns det någon app som visar vart någon är? :: Är appen stegräknare gratis?
Användbara länkar