Hem > V > Varför Går Det Inte Att Ansluta Till Airpods?

Varför går det inte att ansluta till AirPods?

Gå till Inställningar > Bluetooth för att kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Om dina AirPods är anslutna kontrollerar du att de är valda som din ljudenhet. Om dina AirPods visas i listan över enheter men inte ansluter ska du gå vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Dessutom, hur lägger man till airpods i hitta?

Så här lägger du till AirPods, Apple Watch och Beats-produkter i Hitta

  1. Gå till Inställningar > Bluetooth.
  2. Tryck på knappen Mer info bredvid din enhet i listan.
  3. Rulla ned till Hitta-nätverket.
  4. Se till att Hitta-nätverket är aktiverat.
Med tanke på detta, kan man söka efter sina airpods? Om dina AirPods är nära en av dina Apple-enheter och anslutna till Bluetooth kan du spela upp ett ljud för att hitta dem från iCloud.com eller appen Hitta: Öppna appen Hitta. Välj fliken Enheter. Välj dina AirPods i listan.

Kan man köpa bara en AirPod?

Kan man köpa bara en hörlur? Ja - om du tappar en AirPod kan du köpa en ny under Service och Reparation hos Apple. Kan man ersätta en AirPod? Om du förlorar en AirPod eller ditt laddningsetui, kan du köpa en ersättningsprodukt. Ersättningsprodukten är ny. AppleCare+ till hörlurar täcker inte förlorade eller stulna AirPods. Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Följaktligen, varför har jag bara ljud i ena hörluren?

Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet. Varför bara ljud i ena hörluren AirPods? Om din vänstra eller högra AirPod-hörlur inte spelar upp något ljud eller om volymen är för låg följer du dessa steg: Kontrollera mikrofonen och högtalarnätet på båda dina AirPods. Om du ser något skräp rengör du dina AirPods enligt riktlinjerna i den här artikeln och ser om det löser problemet.

Dessutom, kan inte koppla mina trådlösa hörlurar?

Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth. Hur lägger man till på Hitta? Låt oss nu se hur du skulle lägga till en ny enhet i Find My-appen på din iPhone:

  1. Öppna Hitta min-appen på din startskärm.
  2. Knacka på Devices på den nedre menyn.
  3. Välj + bredvid Devices.
  4. Leta reda på enheten som du vill lägga till.
  5. Skriv in ditt Apple ID.

Vad är Laddningsetui?

Med det trådlösa laddningsetuiet laddar du genom att placera dina AirPods i etuiet och lägga det på en Qi-kompatibel laddningsplatta. En LED-indikator på framsidan av etuiet visar när dina AirPods laddas. Och när du inte har med dig laddningsplattan kan du istället ladda via Lightning-kontakten.

By Fini

Similar articles

Vad gör man om man tappar en AirPod? :: Varför kan jag inte aktivera Windows?
Användbara länkar