Hem > H > Hur Rensar Man Sökhistorik På Safari Mac?

Hur rensar man sökhistorik på Safari Mac?

Rensa surfhistoriken i Safari på datorn

  1. I Safari på datorn väljer du Historik > Rensa historik och klickar på popupmenyn.
  2. Välj hur långt tillbaka du vill rensa din surfhistorik.

Läs mer

Related

Varför går det inte att radera sökhistorik?

Inställningen blir grå när det inte finns någon historik eller webbplatsdata. Om du har begränsat webbinnehåll kan den här inställningen vara grå.

Därefter, vilken version av safari har jag iphone?

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Om du vill hitta mjukvaruversionen som är installerad på din enhet går du till Inställningar > Allmänt och trycker sedan på Om.
Och en annan fråga, varför kan jag inte uppdatera safari? I fönstret Systeminställningar klickar du på Programuppdatering. Om Programuppdatering inte finns i Systeminställningar läser du om hur du uppgraderar till macOS Monterey eller uppgraderar till ett äldre macOS och använder uppdateringsfliken i App Store-appen för att hämta appuppdateringar.

Vad är Safari på iPad?

Om du väljer att använda Safari är du i säkra händer så länge du använder en Apple-enhet. Men Safari fungerar bara på Apple-enheter, medan Firefox fungerar på Windows, macOS, iOS, Android och Linux. Hur får man tillbaka en app på hemskärmen? AndroidAndroid

  1. Tryck länge på appen och lyft sedan fingret. Om det finns genvägar i appen visas en lista.
  2. Tryck länge på genvägen.
  3. Dra genvägen till den plats där du vill ha den. Lyft fingret.

Related

Varför kan jag inte se bilder på safari?

Klicka på uppdateringsikonen i adressfältet om du vill göra en ändring. Det är möjligt att alternativet för att visa bilder kan vara avstängt.

Folk frågar också hur får man tillbaka en app till hemskärmen?

Börja med att scrolla mellan dina hemskärmar så långt åt höger som möjligt (genom att att dra fingret åt vänster på skärmen). När du når den sista hemskärmen scrollar du ytterligare en gång för att få fram det så kallade Appbiblioteket. Hur får man tillbaka app på hemskärmen? Svep åt vänster från hemskärmen tills du ser appbiblioteket. Dina appar sorteras efter kategori i appbiblioteket. Apparna som du använder oftast visas som stora symboler som du kan trycka på för att öppna appen direkt. Tryck på gruppen med mindre symboler om du vill visa alla appar i varje kategori.

Hur får jag tillbaka mina appar på iPhone?

Logga in med ditt Apple-ID när du uppmanas till det för att återskapa dina appar och köp. Om du har köpt innehåll i iTunes eller App Store med flera Apple-ID:n uppmanas du att logga in på vart och ett. Om du inte kommer ihåg lösenordet kan du trycka på Hoppa över det här steget och logga in senare. Följaktligen, vilken sökmotor använder safari? Varje webbläsare har sin egen standardiserade sökmotor för att göra online-sökning enkelt för användare. Till exempel använder Chrome och Safari iOS Google, medan Edge använder Bing.

Man kan också fråga varför går det inte söka på safari?

Om datorn eller nätverket skyddas av en proxy eller brandvägg öppnar du Kontrollpanelen och kontrollerar att inställningarna för nätverk och Internet är rätt. Felaktiga inställningar kan leda till att Safari inte kan ansluta till vissa webbplatser. Webbsidan kanske hindrar användare med Safari att besöka den.

By Adah Hissom

Similar articles

Hur kopplar jag min skrivare till nätverket? :: Hur laddar man ner Safari på iPhone?
Användbara länkar