Hem > K > Kan Man Göra Vissa Inlägg Offentligt På Instagram?

Kan man göra vissa inlägg offentligt på Instagram?

Börja med att trycka på de tre strecken i högra hörnet på din profil. Gå sedan in på Inställningar -> Sekretess -> Kontosekretess och se till att det ser ut som på bilden ovan.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte göra snabel a?

Det är inte ens hälften av de tangentbordssatser där det står Alt Gr + 2. Shift + 2 gäller för ett amerikanskt tangentbord. Britterna använder Shift + apostrof på sitt tangentbord, som sitter i den position som vi använder för.

Kan man se vem som kollat ens Instagram story?

Om du vill se vem som har visat din händelse öppnar du den och sveper uppåt på skärmen. Du ser antalet och Instagram-användarnamnen på personerna som har se de olika fotona eller videorna i din händelse. Med detta i åtanke, kan man se vem som anmält på instagram? Vet vem som anmäler mig på Instagram

Detta är något som det sociala nätverket inte avslöjar för integriteten och säkerheten för den person som gjorde anmälan. Därför kommer vi aldrig att ha tillgång till den personens namn, det kommer inte att vara möjligt för oss att veta vem som anmäler mig på Instagram.

Med detta i åtanke, kan man se hur många gånger någon sett ens instastory?

Det är enbart möjligt att se vilka som tittat på händelsen under de 24 timmar som den ligger tillgänglig på din profil. Efter dessa 24 timmar så försvinner informationen om vilka som sett den och du lämnas enbart med en siffra på hur många som sett händelsen och inte vilka. Med detta i åtanke, varför blir man begränsad på instagram? Ändamålet är att stävja hatiska kommentarer. Den ena funktionen kallas "restrict" och innebär att en kontoinnehavare kan begränsa en hatisk följare eller användare. Den begränsade personens kommentarer blir då osynliga för alla – utom för den som har skrivit dem.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Varför begränsar Instagram mig?

Vi vidtar ett antal åtgärder för att begränsa denna typ av ovälkommet beteende. Konton som vi identifierar får ett meddelande i appen med information om att vi har tagit bort den icke-autentiska aktivitet som andra gett deras konto. Vi ber dem även att skydda sitt konto genom att ändra sitt lösenord. Och därefter, vad menas med profilbesök på instagram? Profilbesök är antalet gånger din profil har visats och Klick på webbplats är antalet gånger personer har klickat på länken i din profil.

Kan man spara bilder från Instagram?

Högerklicka på den du vill ha, välj “Open image in new tab”. Bilden öppnas nu i en ny flik i din webläsare, gå in på den och spara enkelt ner bilden som vanligt genom att högerklicka och välja ”Save Image As…” Ta-daa! Du har nu bilden sparad. Vad används en ikon till? En ikon är en bild som används vid bön av dem som bekänner sig till den ortodoxa kristendomen. Ikoner förekommer även som utsmyckning i kyrkorna, både i ortodoxa och katolska kyrkor. Dock är de ortodoxa kyrkorna rikt utsmyckade med ikoner medan det i katolska kyrkor förekommer ikoner i mindre omfattning.

Vad betyder symbolerna på min Samsung?

Ikonerna som visas högst upp på skärmen ger information om din Galaxy-telefons aktuella status. Ta en titt på ikonerna som listas i tabellen nedan för att se vad varje symbol på din Galaxy-telefon betyder.

By Cann Witting

Similar articles

Var hittar jag inställningar på iPad? :: Vad betyder knapparna på Instagram?
Användbara länkar