Hem > V > Vad Ska Man Göra När Datorn Inte Startar?

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln går vi igenom grundläggande tips för att få liv i en dator som inte startar som vanligt när du trycker på strömknappen.

 1. Kontrollera strömmen.
 2. Kolla skärmen.
 3. Försök med en återställningsskiva.
 4. Starta i felsäkert läge.
 5. Koppla ur alla externa diskar.
 6. Trasig eller inkompatibel hårdvara.
 7. Trasig startskiva.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför kan jag inte starta datorn i felsäkert läge?

När du inte kan öppna Inställningar för att starta i felsäkert läge startar du om enheten från Windows inloggningsskärm. På inloggningsskärmen Windows håller du ned Skift samtidigt som du väljer Av/ på> Starta om . Därmed, kan inte komma in på min dator? Det första du bör omedelbart försöka är att starta om datorn. Om du kommer till inloggningsskärmen klickar du på strömikonen längst ned till höger på skärmen och väljer sedan Omstart . Detta kommer att starta om din dator och hjälpa dig att verifiera att problemet fortfarande finns.

Följaktligen, hur startar man om en bärbar dator?

Använd Avancerade startalternativ för att starta datorn

Om datorn inte startar i Windows, slå på strömbrytaren och tryck på F8 -tangenten. På skärmen Windows avancerade startalternativ väljer du ett eller flera av följande alternativ. Välj en i taget och tryck på RETUR för att försöka starta om datorn.
Är det svårt att starta upp en ny dator? Det kan vara svårt att komma igång med din nya dator och olika program. Ibland fungerar det inte när wi-fi och skrivare måste anslutas och e-postkontot måste konfigureras. Alla som har köpt en dator av Elgiganten kan ringa kundtjänst och fråga om hjälp gratis.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Vad gör jag när datorn har hängt sig?

Starta om en låst dator

Om datorn fortfarande är låst när du har stängt program som inte svarar startar du om datorn. Du startar om en dator som har låst sig genom att hålla ned strömknappen tills datorn stängs av. Vänta några sekunder och tryck sedan på strömknappen för att starta datorn igen.
På motsvarande sätt, när jag startar datorn blir skärmen svart? Kontrollera att den är inkopplad ordentligt och att den är påslagen. Om det inte fungerar, testa ett annat jack för att försäkra dig om att det inte är vägguttaget som är trasigt. När du är säker på att den har ström, kontrollera att kabeln mellan skärmen och datorn är inkopplad som den ska.

Med tanke på detta, kan inte komma in på datorn windows 10?

Starta om enheten i felsäkert läge och logga in med din ursprungliga profil. Kontrollera att alla inställningar och filer har återställts. Starta om enheten i normalt läge och logga in igen med din ursprungliga profil. Kontrollera att alla inställningar och filer har återställts. Följaktligen, varför går det inte att återställa datorn? Fråga 5: Jag får felmeddelandet ”Återställningen misslyckades”

 1. Navigera till Inställningar och välj Uppdatering och säkerhet.
 2. Klicka på Återställning och välj Starta om nu under Avancerad start.
 3. Låt datorn starta om och klicka sedan på Felsök.
 4. Välj alternativet Avancerade alternativ och därefter Kommandotolken.

Och därefter, varför blir det blåskärm?

Stoppfel (som ibland kallas blå eller svart skärm) kan uppstå om ett allvarligt fel orsakar att Windows stängs av eller startar om oväntat. Ett meddelande visas om att Windows har stängts av för att förhindra att datorn skadas.

By Florry Delnoce

Similar articles

Hur aktiverar man säker start Windows 10? :: Hur tillåter man 3 e part cookies iPhone?
Användbara länkar