Hem > V > Varför Kan Jag Inte Dela Internet Från Iphone?

Varför kan jag inte dela internet från iPhone?

Om du inte kan ansluta till Internetdelning via wifi

Gå till Inställningar > Internetdelning på enheten som delar internet och följ sedan dessa steg: Kontrollera att Tillåt att andra ansluter är aktiverat. Lägg enhetens wifi-nätverksnamn och lösenordet som visas på skärmen på minnet.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Och därefter, hur internetdelar man?



Obs!

  1. Anslut telefonen till den andra enheten med en USB-kabel. En avisering visas högst upp på skärmen.
  2. Svep nedåt från skärmens överkant på telefonen.
  3. Tryck länge på Surfzon .
  4. Aktivera Internetdelning via USB.
Man kan också fråga varför försvinner internetdelningen? Av någon anledning kan inställningen för internetdelning försvinna ibland i iPhone. Det har hänt ett flertal gånger då jag redigerat APN för mobildata och MMS. Det måste vara en bugg som gör att inställningen för att kunna slå på eller av internetdelning försvinner.

Hur dela internet iPhone?

På enheten som du vill ansluta till går du till Inställningar > Mobilnät > Internetdelning eller Inställningar > Internetdelning och ser till att det är aktiverat. Bekräfta sedan wifi-lösenordet och namnet på telefonen. Stanna på den här skärmen tills du har anslutit din andra enhet till wifi-nätverket. Med hänsyn till detta, vad är mobilens surfzon? Avancerade mobiltelefoner har ofta inbyggd wifi som kan användas i stället för 3g-nätet för uppkoppling hemma, på kontoret eller i surfzoner. Nu finns det program som utnyttjar mobilens wifi åt andra hållet - mobilen kopplas upp via 3g-nätet och skapar sedan en surfzon med wifi, där andra apparater kan koppla upp sig.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Dessutom, kan inte använda internetdelning?

Om du INTE ser alternativet för Internetdelning måste du kontakta din teleoperatör för att se att du kan använda funktionen med det abonnemang du har. Kan inte ansluta till delat nätverk? Starta om enheten.

Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder. Inaktivera wifi och aktivera mobildata och se om det blir någon skillnad. Om det inte fungerar inaktiverar du mobildata och aktiverar wifi igen.

Hur delar man mobildata?

Du kan använda telefonens dataanslutning för att ansluta en annan telefon, surfplatta eller dator till internet. Det kallas internetdelning eller att använda en surfzon. På de flesta Android-telefoner går det att dela mobildata via Wi-Fi, Bluetooth eller USB i appen Inställningar. Och en annan fråga, hur hittar man sin wpa nyckel? Hur och var du hittar nätverkssäkerhetsnyckeln på routern:

Routers nätverkssäkerhetsnyckel är märkt på hårdvaran och är markerad som 'säkerhetsnyckel', 'WEP-nyckel', 'WPA-nyckel' eller 'lösenfras'. Du kan också hämta den från manualen som medföljer routern när du köper den.

Hur kopplar man ihop iPad med iPhone?

Ansluta iPad, iPod touch eller en annan iPhone till Internetdelning. Öppna Inställningar > Wi-Fi på den andra enheten och välj sedan din iPhone från listan över tillgängliga nätverk.

By O'Hara

Similar articles

Hur använder man mobilen som hotspot? :: Hur gör man Internetdelning?
Användbara länkar