Hem > V > Varför Fungerar Inte Expressens App?

Varför fungerar inte Expressens app?

Uppdatera din app om du stöter på detta problem. Drabbas du av andra fel? I vissa fall kan gamla användaruppgifter sparas i din webbläsare eller app och hindra dig från att logga in. Pröva gärna en annan webbläsare eller försök att logga in från en annan dator eller enhet.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Varför hoppar mobilen ur appar?

Steg 3: Starta om telefonen som vanligt och kolla apparna

Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. Läs mer om hur du tar bort appar. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen.
Varför stängs Mina appar ner iPhone? Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.

Varför låser sig telefonen?

-Varför mobilen fryser kan bero på olika saker. De vanligaste är kyla, batteriet, att din telefon behöver uppdateras eller att appar bör tas bort i bakgrunden. Varför låser sig mobilen? -Mobilen kan låsa sig när den utsätts för temperaturer den inte kan hantera, det vill säga både varma och kalla sådana. Varför stängs min Samsung av hela tiden? Vanliga tecken på att batteriet blivit sämre är att batteritiden drastiskt går ner och att telefonen oväntat stänger av sig själv. I din Galaxy, finns ett skydd som antingen stänger av enheten eller aktiverar ett säkerhetssystem för att skydda den.

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga kan inte öppna appar samsung?

På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning. Kan inte öppna appar Android? Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Kan inte öppna Android Auto?

Kontrollera din operativsystemsversion. Om du har använt Android Auto-appen på telefonens skärm måste du byta till Google-assistentens körläge. Det är en ny integrerad körupplevelse. Om bilen är kompatibel med Android Auto kan du fortfarande ansluta direkt till bilens skärm. Vad gör man när telefonen hänger sig? telefonensig

Starta om telefonen som vanligt och kontrollera apparna

  1. Starta om telefonen.
  2. Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget.
  3. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort.

Varför pausas Spotify iPhone?

Se till att appen är uppdaterad. Stäng alla andra appar du inte använder. Installera om appen. Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.

By Larisa Cira

Similar articles

Hur vet jag om min TV har inbyggd Chromecast? :: Kan man se tv3 på Apple TV?
Användbara länkar