Hem > H > Hur Startar Jag Om Min Chromecast?

Hur startar jag om min Chromecast?

Med Google Home-appen

  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen .
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar uppe till höger Fler inställningar. Starta om.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Därefter, varför blinkar chromecast orange?

Det kan vara fel på enheten. Starta om enheten genom att koppla ur den från strömkällan, vänta en minut och sedan koppla in den igen. Återställ standardinställningarna om det inte löser problemet. Här finns mer information om varför det tar längre tid än väntat att uppdatera Chromecast. Varför hittar inte telefonen Chromecast? Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan.

Varför blir det ingen bild på Chromecasten?

Stäng av tv:n helt (stäng av och dra ur sladden från strömkällan). Dra ur Chromecast från HDMI-porten och från strömkällan om enheten är ansluten till en sådan. Slå på tv:n och anslut strömsladden till Chromecast, men anslut inte Chromecast till tv:ns HDMI-port. Vänta i 30 sekunder. Följaktligen, kan en tv vara för gammal för chromecast? För alla Chromecast-enheter krävs en tv med inbyggt HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) 1.3 eller senare. HDCP 2.2 krävs för 4K-innehåll. De flesta tv:ar med HDMI-portar som inte är äldre än fem år har minst en port med stöd för HDCP 2.2.

Related

Vad ska man göra när datorn inte startar?

I den här artikeln visar vi hur du får en dator som inte startar när du trycker på strömbrytaren att fungera. Strömmen bör kontrolleras. Skärmen behöver kontrolleras. Du kan försöka med en återställningsdiskett. Gå in i felsäkert läge. Koppla in alla externa diskar. Hårdvara som är trasig eller inkompatibel. Det finns en trasig startdiskett.

Varför kan jag inte streama?

Prova att titta på en annan enhet via samma wifi eller mobilnätsanslutning. Om det inte fungerar kontaktar du din internetleverantör för att se om det finns ett problem med ditt nätverk. Om andra använder Apple TV+ eller Apple TV-kanaler kontrollerar du att det inte överstiger gränserna för streaming på flera enheter. Folk frågar också hur castar man från mobil till tv? Android TVcastatv

Viktigt!

  1. Anslut enheten till samma Wi-Fi-nätverk som Android TV.
  2. Öppna appen med innehållet som du vill casta.
  3. Leta upp och välj Casta. i appen.
  4. Välj tv:ns namn på enheten.
  5. När Casta. ändrar färg är du ansluten.

Hur nollställer man en Chromecast utan Wi-Fi?

Chromecast- och Chromecast Audio-enheter kan bara komma ihåg ett wifi-nätverk i taget. Om du har bytt wifi-nätverk och enheten inte är ansluten till något wifi-nätverk för närvarande återställer du standardinställningarna och konfigurerar Chromecast eller Chromecast Audio i det nya nätverket. Hur kopplar man Chromecast utan Wi-Fi? utanwifi

Du kan använda ett annat wifi-nätverk eller en mobildataanslutning.

  1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Google Enhetsanslutningar Alternativ för Google Cast.

Hur uppdaterar jag min Chromecast?

Obs!

  1. Konfigureringsförloppet visas i Google Home-appen.
  2. Du kan se status för uppdateringen på tv:n.
  3. Du kan se på LED-lampan på sidan av Chromecast att uppdateringen fortfarande pågår.
  4. Uppdateringen kan ta upp till 10 minuter.
  5. Du kan starta om Chromecast-enheten så att uppdateringen startas om automatiskt, om det behövs.

By Wallace

Similar articles

Kan man koppla paddan till TV? :: Hur kopplar man iPad till Chromecast?
Användbara länkar