Hem > K > Kan Inte Prata I Telefon Iphone?

Kan inte prata i telefon iPhone?

Om inget ljud eller förvrängt ljud hörs från högtalaren på iPhone, iPad eller iPod touch

  • Kontrollera ljudinställningarna.
  • Rengör mottagare och högtalare.
  • Kontrollera ljudet på din enhet.
  • Prova att ringa ett samtal.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan inte ringa och ta emot samtal?

Om signalen är normal men du uppmanas att numret du ringde inte finns eller är avstängt, eller om du fortfarande inte kan ringa eller ta emot samtal, kan problemet ligga hos den lokala operatörens nätverk. Kontakta din lokala operatör för hjälp. Man kan också fråga får samtal misslyckades? Det finns ett antal olika blockeringar i mobiltelefoner som gör att alla eller vissa samtal inte ringer på telefonen. Nedan finns 3 scenarier för Iphone och 2st för Android, kontrollera att ingen av funktionerna är aktiverade.

Varför hör inte mottagaren mig?

Prova att rensa data och cache och se om det hjälper. Folk frågar också varför kan jag inte prata i telefon? Kontrollera om Vidarekoppling av samtal är på. Gå till Inställningar > Telefon > Vidarekoppling och se till att det är avstängt. Kontrollera om Tysta okända nummer är aktiverat. Om inställningen är aktiverad kan bara personer som finns i Kontakter eller Senaste ringa dig.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Därmed, varför funkar inte mikrofonen på min iphone?

Om mikrofonen inte fungerar i en specifik app

Gå till Inställningar > Integritetsskydd > Mikrofon. Se till att appen är aktiverad. Om appen inte har rätt att komma åt mikrofonen eller om appen inte är listad, kontakta utvecklaren av appen.
Med hänsyn till detta, varför funkar inte min mikrofon? Kontrollera att appar har åtkomst till mikrofonen

Välj Starta> Inställningar> sekretess & eller> Mikrofon och kontrollera att Mikrofonåtkomst är aktiverat. Kontrollera att Låt appar komma åt din mikrofon är aktiverat och välj sedan vilka appar som har åtkomst.

Dessutom, varför parkeras samtal?

Ett parkerat samtal övervakas av ditt nätverk så att du inte glömmer bort det. Om samtalet är parkerat för länge hör du en varningston. Du kan då besvara samtalet, neka att besvara det eller ignorera samtalet på din ursprungstelefon. Du kan även fortsätta och ta emot det på en annan telefon. Vad betyder stängt för inkommande samtal? Det vanligaste skälet till en avstängning är enstaka eller upprepade sena betalningar, men kan också bero på att du har en kreditspärr som uppnåtts.

Dessutom, kan inte nås för tillfället?

Detta meddelande kan du få om den du söker: Pratar, är avstängd, ingen täckning. Mobilsvar är ett tillval som man lätt kopplar in... För att ta bort allt detta i ett enda nafs så trycker du #002# och sedan lur knappen.

By Delsman

Similar articles

Vad betyder ogiltigt nummer? :: Hur många tum är iPhone 7 Plus?
Användbara länkar