Hem > V > Vad Innebär Appaktiviteter I Bakgrunden?

Vad innebär Appaktiviteter i bakgrunden?

När du har igång Appaktiviteter i bakgrunden låter du appar uppdatera sitt innehåll när det finns tillgång till wifi eller mobilnät. När du låter apparna uppdatera sitt innehåll automatiskt drar det en hel del batteri och data.

Läs mer

Related

Vad innebär Android Auto?

Det är ungefär som det låter: det är ett operativsystem för körning. Det är viktigt att förstå att det körs på din telefon och är anslutet till din bil.

Vad sliter på Mobilbatteriet?

Undvik extrem hetta och kyla.

Detta sliter ut batteriet snabbt och om du använder din telefon under en längre period har du utan tvekan känt hur varm den kan bli. Låt den kyla ner sig, lägg den aldrig i direkt solljus och undvik att ta fram den om det e kallt ute.
Med hänsyn till detta, hur får man mobilbatteriet att hålla längre? Carlos 8 tips för ett längre batteriliv:

  1. Låt inte mobilen bli helt urladdad, och låt den heller inte ligga urladdad en längre tid.
  2. Ladda den inte fullt.
  3. Mellan 20 och 80 procents laddning är bäst.
  4. Utsätt inte mobilen för hög värme eller låg kyla.
  5. Dra ned ljusstyrkan på skärmen.

Med detta i åtanke, vad menas med bakgrundsaktivitet?

På Iphone står det ”bakgrundsaktivitet” på de appar som drar batteri när de körs i bakgrunden. Och en annan fråga, vad är enhetsvård samsung? Det tidigare området ”Enhetsunderhåll” i ”Inställningar” har ersatts med ”Enhetsvård”. Tryck på ”Batteri” för att hitta nya alternativ för ”Kraftläge” för att optimera batterianvändningen.

Related

Vad innebär basic på Netflix?

Du kan säga upp din prenumeration när som helst och har tillgång till obegränsat antal filmer och tv-serier. Du kan titta från vilken enhet som helst.

Kan man se vad som drar batteri iPhone?

Gå till Inställningar > Batteri om du vill se din förbrukning. Du kan se följande meddelanden under apparna som du har använt: Bakgrundsaktivitet. Detta visar visar att batteriet har använts av appen i bakgrunden, det vill säga medan du använde en annan app. Därmed, hur sätter man på appaktiviteter i bakgrunden iphone? Öppna Inställningar -> Allmänt -> Appaktivitet i bakgrunden och stäng av antingen hela funktionen (vilket även verkar stänga av bakgrundsuppdatering av vissa systemappar) eller bara de flesta av de appar som vill uppdatera i bakgrunden.

Man kan också fråga hur kan man förbättra sin batterihälsa?

Gå över till Inställningar / Allmänt / Bakgrundsuppdatering på Android mobiler, vilket låter dig optimera inställningarna för ett bättre batteriliv. Med hänsyn till detta, varför söker mobilen hela tiden? Förklaringen är att appar som redan är öppna i bakgrunden öppnas snabbare än appar som du har stängt av helt. Om du stänger av appar som du ändå kommer att använda inom kort tömmer du batteriet snabbare än om du bara låtit bli att stänga av den från början.

Och därefter, varför måste jag ladda mobilen så ofta?

Så förlänger du batteriets livslängd

Dagens moderna litiumbatterier mår som bäst när de hålls mellan 40 till 80 procents kapacitet. Med andra ord är det bästa faktiskt att ladda upp mobilen lite åt gången.

By Carrie Bowker

Similar articles

Varför drar iPhone 7 så mycket batteri? :: Varför appar inte laddas ner?
Användbara länkar