Hem > K > Kan Inte Avinstallera Program Android?

Kan inte avinstallera program Android?

Radera appar som du har installerat

  • Öppna Google Play Butik-appen .
  • Tryck på profilikonen uppe till höger.
  • Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  • Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  • Tryck på Avinstallera.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan inte öppna appar Samsung?

På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning. Kan inte öppna Android Auto? Kontrollera din operativsystemsversion. Om du har använt Android Auto-appen på telefonens skärm måste du byta till Google-assistentens körläge. Det är en ny integrerad körupplevelse. Om bilen är kompatibel med Android Auto kan du fortfarande ansluta direkt till bilens skärm.

Varför kraschar appar Samsung?

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar. Man kan också fråga varför pausas spotify iphone? Se till att appen är uppdaterad. Stäng alla andra appar du inte använder. Installera om appen. Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Hur man rensar cache iPhone?

Rensa historik, cache och cookies

Om du vill rensa historik och cookies i Safari trycker du på Inställningar > Safari och därefter på Rensa historik och webbplatsdata.
Vad betyder Google Play tjänster kraschar gång på gång? Testa: Gå in till inställningar för appar. Välj "Avinstallera Google Play Tjänster". Efter en stund vill appen uppdatera sig - låt den göra det.

Vad är Google Play tjänster?

Med Google Play-tjänster kopplas appar till andra Google-tjänster, till exempel Inloggning med Google och Google Maps. Google Play-tjänster ingår i Android och är inte samma sak som appen Google Play Butik. Batteriet tar inte slut snabbare med Google Play-tjänster och inte särskilt mycket mobildata används. Hur får jag Google Play Butik att fungera? Google Play Butik är full av fantastiska appar, och du aktiverar butiken snabbt och enkelt. Klicka på snabbinställningspanelen nere till höger på skärmen. Klicka på ikonen Inställningar. Skrolla nedåt tills du kommer till Google Play Butik och klicka på Aktivera.

Följaktligen, varför kan jag inte stänga av min samsung telefon?

Hård omstart

På vissa modeller håller du ned strömknappen, på andra modeller ska du hålla ned både strömknappen och volym upp-knappen. Vänta tills telefonen stängs av.

By Gleason Kaster

Similar articles

Kan inte öppna appar Huawei? :: Varför kraschar appar på Samsung?
Användbara länkar