Hem > V > Vad Ska Man Göra Om Mobilen Blir Svart?

Vad ska man göra om mobilen blir svart?

svartmen

Kontrollera att kabeln och laddaren fungerar.

  1. Testa dem med en annan enhet.
  2. Kontrollera att kabeln sitter ordentligt i bägge ändar.
  3. Kontrollera att det inte finns damm eller smuts i porten på telefonen.

Läs mer

Related

När jag startar datorn blir skärmen svart?

Se till att den är inkopplad och påslagen. Om det inte fungerar, prova ett annat uttag för att se till att vägguttaget inte är trasigt. Kontrollera kabeln mellan bildskärmen och datorn för att se till att den är inkopplad som den ska.

Därefter, när telefonen blir svart?

Kontrollera att skärmen inte har spruckit, har hack eller har skadats på annat sätt. Om du har ett fodral eller skärmskydd på telefonen tar du bort det. Om du har handskar på dig tar du av dem. Om du har klistermärken någonstans på skärmen eller sensorerna tar du bort dem. Varför svartnar min iPhone? Ladda din iPhone

Om din iPhones skärm blir helt svart när du satt igång eller startat om den, eller inte sätts på när du håller in låsknappen, kan du testa att ladda den med en USB-kabel i en halvtimme till en timme.

Och därefter, vad ska man göra om skärmen låser sig?

Starta om telefonen

Om telefonen har låst sig med skärmen på startar du om den genom att trycka på strömbrytaren i cirka 30 sekunder.
Varför slocknar skärmen iPhone? Tryck på Inställningar på din iPhone. Tryck på Visning och ljusstyrka. Därefter trycker du på Automatisk lås. Här kan du välja hur länge skärmen ska vara tänd.

Related

Vilken ålder blir barn lugnare?

Barnet går in i en lugnare period vid tre till fyra års ålder. Barnet har mycket sociala och kommunikativa färdigheter. Barnet är intresserat av världen omkring sig.

Varför blir skärmen svart när jag ringer?

Om detta händer, indikerar det att närhetssensorn fungerar korrekt. I det här fallet rekommenderas att du håller den översta delen av skärmen närmare örat när du ringer. Om det inte händer, indikerar det att närhetssensorn inte fungerar korrekt. Starta om din telefon och försök igen. Med detta i åtanke, hur ändrar man färg på skärmen? Klicka på Windows-ikonen och välj Inställningar, System, Skärm, Avancerade skärminställningar och Egenskaper för bildskärmskort för skärm. Klicka sedan på Färghantering och Färghantering... Under den här menyn klickar du på Avancerat och Kalibrera bildskärm. Följ sedan anvisningarna och avsluta med Verkställ.

Varför slocknar skärmen ibland?

Du har problem med dåliga kondensatorer, troligen i skärmens strömförsörjning. Du bör kunna lösa problemet tillfälligt genom att ställa ned ljusstyrkan. Då drar den mindre ström och den kan nog hålla sig vid liv längre än några sekunder. På motsvarande sätt, vad gör man när telefonen hänger sig? Starta om Android

Att göra detta på en Android är inte svårare än vad det är på en iPhone. Tryck och håll ned låsknappen och ”sänk volymen”-knappen på din Android. Håll ned i ungefär 10 sekunder – förhoppningsvis kommer den frysta skärmen att starta om och telefonen kan fungera igen.

När iPhone hänger sig?

Håll sidoknappen intryckt tills reglaget för avstängning visas. Dra reglaget och vänta sedan i 30 sekunder tills din enhet stängs av. Om din enhet har låst sig eller inte svarar, tvinga din enhet att starta om. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser Apple-logotypen för att slå på enheten igen.

By Herve

Similar articles

Hur gör man en skärmdump på iphone11? :: Hur stor är iPhone 11 tum?
Användbara länkar