Hem > V > Varför Har Jag Inte App Store?

Varför har jag inte App Store?

Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod. Kontakta Apple-supporten för hjälp.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga hur gör jag för att få app store?

Om du inte hittar App Store

Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet. Om du fortfarande inte hittar App Store kan du söka efter den.
Hur får man fram App Store? * Starta App store genom att söka upp appen. Gå till första hemskärmen, tryck på hemknappen, Sök efter app store, klicka på App store i sökresultatet.

Folk frågar också varför kan jag inte se tv4 play på min smart tv?

Exempel på Android TV-enheter är Nexus Player och Nvidia Shield, men även vissa tv-apparater från Sony, Sharp och Philips har Android TV inbyggt. Ägarna till dessa tv-apparater kan nu njuta av TV4 Play via Android TV-appen. Kan man se TV4 Play gratis? Titta var som helst, när som helst. Helt gratis! Börja när du vill, börja här! TV4 Play- Börja här!

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur får jag TV4 Play på min Samsung tv?

TV4 finns nu tillgängligt i Samsung Smart tv-modeller från år 2015 och senare – med operativsystem Tizen. Nu kan du som är användare av dessa modeller enkelt ladda ner appen via Smarthub i din Smart-TV. Här får du ta del av allt spännande innehåll när det passar dig och självklart i den bästa HD-kvalitén. Med detta i åtanke, hur laddar jag ner tv4 play? Vi hjälper dig att ladda ner och installera TV4 Play på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder TV4 Play på pc.

Följaktligen, vad kostar tv4 play i månaden?

Ett fåtal utländska tv-program finns även tillgängliga. För att se majoriteten av materialet behövde man teckna ett abonnemang som kostade 49 kronor för 30 dagar eller 196 kronor för sex månader. Vad kostar TV4 Play? TV4 Play är helt gratis, välkommen in till Sveriges största TV-tjänst!

Dessutom, kan man ladda ner appar på apple tv gen 3?

Du kan också ställa in Apple TV så att den automatiskt lägger till appar som finns i en Apple TV-version när du hämtar appar på en iPhone, iPad eller iPod touch som är inloggad med samma Apple-ID. på Apple TV.

By Tali

Similar articles

Vilka appar kan man ha på Apple Watch? :: Kan man ladda ner appar på Apple TV?
Användbara länkar