Hem > V > Vad Betyder Fi Chatten?

Vad betyder Fi chatten?

Används online för att förklara att någonting inte sker eller är så på internet, utan på riktigt.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad betyder förkortningar i sms?

SMS, Short Message Service, är korta textbaserade meddelanden som sänds mellan mobiltelefoner. Med detta i åtanke, vad betyder förkortning? Förkortning är ett sätt att skriva ord eller hela uttryck med färre tecken. Vanligt är att ta med en eller två begynnelsebokstäver i orden. En förkortning som bildar och utgör ett nytt ord kallas akronym.

Hur uppkom Chattspråket?

Det uppkom för att spara tid och kunna skriva snabbt till varandra bland främst ungdomar, men titta runt i vilken Facebookgrupp som helst eller ditt eget flöde och notera hur folk faktiskt skriver. Många som skriver längre inlägg använder sig av chattspråk. Följaktligen, vad betyder 7k? Svensk sms-ordlista

7k: sjuk 3vligt: trevligt also/asså: alltså asg: asgarv bsdv: bara så du vet cs!: Vi ses!

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Man kan också fråga varför använder man chattspråk?

Då den datormedierade kommunikationen ofta förekommer i samtalsliknande former är det viktigt att kunna uttrycka sin mening så fort som möjligt vilket har gjort att ett nytt ”språk” utvecklats. Chattspråket är ett skrivet språk som används vid chatt eller sms. Vad betyder tre punkter i sms? Svar: Svenska skrivregler rekommenderar följande: tre punkter i rad används för att markera att ett ord eller en mening inte avslutats.

Vad betyder KSK i sms?

”klart som korvspad!” På motsvarande sätt, vad betyder lol i sms? LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!

Vad är förkortning i matte?

Förkortning innebär att vi dividerar både täljaren och nämnaren med ett visst heltal, vilket gör att bråktalet skrivs i en enklare form. Dock måste vi komma ihåg att vi bara får dividera med sådana heltal som både täljaren som nämnaren är jämnt delbara med.

By Schaffer

Similar articles

Hur förkortas förkortning? :: Hur snabbt sjunker en bil i vatten?
Användbara länkar